Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Hatayspor İddaa Tahmini 10.03.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Hatayspor deplasmanda, Kayserispor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.16, beraberlik tercihinin 3.71, Hatayspor galibiyetinin ise 3.47 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor 3 Puan Peşinde

Kayserispor’un Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Geçen hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Burak Yılmaz’ın ekibi mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon Burak Yılmaz’ın göreve gelişinden bu yana ilk mağlubiyetini aldılar. Orta sıralarda yre alan Kayserispor bu hafta sonu Hatayspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Aylton Boa Morte kart cezalısı. Majid Hosseini’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Hatayspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Hatayspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden Volkan Demirel’in ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 4 maçında da puan kaybeden Hatayspor’un düşme hattına kadar gerilediğini belirtelim. Kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor bu hafta sonu Kayserispor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Massanga Matondo kart cezalısı.

Kayserispor – Hatayspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Aylton Boa Morte kart cezalısı. Majid Hosseini’nin ise sakatlığı devam ediyor. Hatayspor’da Massanga Matondo kart cezalısı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Kayserispor Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta sonu konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 kaybettiler. Burak Yılmaz yönetiminde de ilk mağlubiyetini aldıklarını belirtelim. Hatayspor’da da gidişat kötü. Geçen hafta iç sahaad konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 2-0 kaybettiler. Son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Hatayspor düşme hattında. Zor bir maç. Hatayspor’un galibiyete ihtiyacı var ama işleri kolay değil. Gollü bir maç beklentim var. Hem Kayserispor hem de Hatayspor gol bulur.

İddaa Oranı: KGAVR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…