sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 10.03.2024

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

PSG – Reims: H1, 1.60 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; 10 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesinde, PSG evinde Reims’i konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. PSG, Fransa Ligue 1’de son 2 hafta önemli puan kayıpları yaşasa da, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Son 2 lig maçında sadece 1’er puanla yetinen PSG, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale yükseldi. Luis Enrique’nin öğrencileri, Real Sociedad’ı karşısında oynadığı iki maçı da kazanarak önemli bir başarı elde etti ve finale göz kırptı. Son 19 hafta Fransa Ligue 1 namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Luis Enrique’nin öğrencileri, 13 galibiyet 6 beraberliğe imza attı ve son 2 haftada kaybettiği 4 puana rağmen, en yakın rakibiyle puan farkını 9’da tutmayı başardı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ev sahibi, kısa süreliğine devler sahnesine odaklanırken, bu süreçte ligde Rennes ve Monaco ile berabere kaldı. PSG yenilmezlik serisini Şampiyonlar Ligi dönüşünde, galibiyetle sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında lider PSG’ye deplasmanda konuk olacak olan Reims, son haftalarda galibiyet almakta fazlasıyla zorlandı. Sezonun ikinci yarısı William Still ve öğrencileri için kabus gibi başladı diyebiliriz. Son 6 haftalık fikstürde sadece Le Havre engelini galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, 2 hafta önce aldığı galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lille’e karşı kaybetti. 90 dakika 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, Reims hücum hattında etkili olamadı. Üst sıralarla puan farkı günden güne açılırken, konuk ekibin yarışa dahi olma için, toparlanmaya ihtiyacı var. 24 haftadan 34 puan toplayan ve 9. sırada yer alan Reims’in son haftalardaki form grafiğiyle, lider karşısında işi oldukça zor. Fransa Ligue 1’de adım adım şampiyonluk yürüyüşüne devam eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de etkisini sürdürüyor. Luis Enrique yönetiminde iki kulvarda birden harika performanslar ortaya koyan PSG, bu hafta Reims engelini iç sahada zorlanmadan geçecektir.

Metz – Clermont: MS 1, 2.02 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 25. hafta heyecanı 10 Mart Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Metz ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT. Metz, son haftalarda yaşadığı zor günlerden sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Nantes’i 2-0 mağlup ederek kabusa son verdi. Bu galibiyet, takımın ligdeki konumunu değiştirmese de, son 10 hafta girilirken ligde kalma umutlarını güçlendirdi. 10 hafta boyunca maç kazanamayan ve Clermont ile birlikte en zayıf halkalardan biri haline gelen ev sahibi, 10 maçlık fikstürü 9 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Nantes’e deplasmanda konuk olan Metz, Georges Mikautadze ve Matthieu Udol ikilisinin golleriyle, 3 puanı hanesine yazdırdı. Tam 13 hafta sonra kalesini bir maçta gole kapatan ev sahibi, düşme hattının üzeriyle puan farkını ise 5’e indirdi. Metz galibiyetlerine ligin en zayıf halkası Clermont karşısında devam etmek istioyor. Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan, 22 haftalık fikstürün ise 21’inde puan kaybeden Clermont’un, ligde kalma umutları azalıyor. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen ve haftalardır en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Pascal Gastien ısrarına devam ediyor. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Clermont, Nice beraberliğiyle umutlanırken, geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında aldığı 5-1’lik iç saha mağlubiyetiyle, umutlarını kaybetti. Bu hafta ligde en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Metz karşısına çıkacak olan Clermont, 3 puandan daha fazlasını alma şansına sahip. Artık son 10 haftaya girilirken, konuk ekip için bu maç ya tamam ya devam niteliğine. Son 6 haftalık performans ve sezon genelinde ortaya koyulan kötü futbol, Clermont adına olumlu sinyaller vermiyor. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattını paylaşan iki takım, karşı karşıya geliyor. Metz son maçta aldığı galibiyetle, lige sıkı sıkı tutundu. Ev sahibi etkisini en yakın rakibine karşı sürdürecek ve taraftarı önünde kazanacaktır.

Lecce – Hellas Verona: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; 10 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 28. hafta mücadelesinde, Lecce ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lecce’nin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Kötü gidişata çare arayan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, Bologna, Torino ve İnter karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Frosinone ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son 4 maçta 1 gole imza atan ve hücum performansıyla sınıfta kalan Lecce, kalesinde ise tam 11 gole engel olamadı. Son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yaptı. Lecce son 11 haftalık fikstürün ise 10’unda puan kaybetti. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından, teknik adam Roberto D’Aversa’nın tahtı sallanmaya başladı. Lecce bu hafta sahasında Hellas Verona’ya karşı galibiyet arayacak. Son 6 maçta yaşanan puan kayıplarına son veren Hellas Verona, en yakın rakibine karşı kötü gidişata son verdi. 27 haftayı 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, rakip filelere 24 gol atarken, kendi kalesinde ise 36 gol gördü. Marco Baroni yönetimindeki Hellas Verona, küme düşme tehdidiyle karşı karşıya. Bitime 11 hafta kala, küme düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. Hellas Verona, geçen hafta İtalya Serie A Ligi’nde ligde kalmak için önemli bir adım attı. Yaşadığı zor günlerin ardından, geçtiğimiz hafta evinde Sassuolo’yu ağırladı. Karol Swiderski’nin ikinci yarıda attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Hellas Verona, Sassuolo’yu mağlup ederek küme düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Konuk ekip bu kez bir diğer yakın rakibi Lecce’yi mağlup etmek istiyor. Küme düşme tehlikesi son 11 haftaya girildiğinde devam eden Lecce ve Hellas Verona, galibiyet için sahaya çıkıyor. Düşme hattıyla arsında 3 puandan daha az fark bulanan iki takımda, galibiyete ihtiyacı olan mücadelede, karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.78

Bets10 Bahis Oranı: 9.29