sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 10.03.2025

Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 10 Mart Pazar akşamında kazanmanız dileğiyle.

Frankfurt – Hoffenheim: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; 10 Mart Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elenmenin ardından Eintracht Frankfurt, tamamen Almanya Bundesliga’ya odaklandı. Geçtiğimiz hafta Heidenheim deplasmanında 2-1’lik galibiyetle önemli bir zafer elde eden Dino Toppmöller ve ekibi, 4 haftalık bir aradan sonra galip gelmeyi başardı. Son 9 haftalık lig fikstüründe sadece Köln deplasmanından mağlubiyetle dönmelerine karşın, son haftalarda kolay maç kaybetmediler. 24 haftalık lig maratonunda 37 puan toplayan ve 6. sırada yer alan ev sahibi ekip, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 24 maçta 38 gol atan Frankfurt, kalesinde ise 31 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Hoffenheim’i deplasmanda 3-1 yenerek geçen Frankfurt, bu kez kendi sahasında Hoffenheim’a üstünlük kurmak istiyor. Avrupa vedasının ardından Dino Toppmöller ve oyuncularının formda bir görüntü sergilediğini söyleyebiliriz. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında kazanmaya devam etti. İç sahada Werder Bremen’i ağırlayan konuk ekip, karşılaşmadan 3 puanı 2-1’lik skorla aldı. Konuk ekip, Almanya Bundesliga’nın son haftalarında yükselişe geçen takımlardan birisi oldu. Pellegrino Matarazzo ve ekibi, 9 hafta boyunca galibiyet alamadı ve 9 maçlık periyodu 5 mağlubiyet, 4 beraberlikle tamamladı. Üst sıralardan giderek uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, Dortmund deplasmanında aldığı 3-2’lik zaferle bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Hoffenheim, bitime 10 hafta kala 33 puanla ligde 7. sıraya yükseldi. Hoffenheim, sezon boyunca çıktığı 24 maçın 22’sinde rakip fileleri havalandırarak etkili bir hücum performansı sergiledi. Ancak sezon boyunca savunmada gösterdiği zayıflıklar, 24 haftanın 15’inde puan kaybetmelerine sebep oldu. İki takımda bitime 10 hafta kala, üst sıra yarışının içerisinde kalmaya devam etti. Puan kayıplarına son vererek, yükselişe geçtiklerini söyleyelim. İki takımında bu hafta galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağını ve karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Marsilya – Nantes: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; 10 Mart Pazar akşamı, Marsilya ile Nantes kozlarını paylaşıyor. Fransa Ligue 1’de son 10 haftaya girilirken, ligin alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3. Marsilya, yeni teknik direktörüyle birlikte hem UEFA Avrupa Ligi’nde hem de Fransa Ligue 1’de galibiyetler elde etmeye devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Villarreal’i konuk eden ev sahibi, 4-0’lık galibiyetle tur kapısını sonuna kadar araladı. İspanyol ekibine 90 dakika boyunca göz açtırmayan Marsilya’da, Jean-Louis Gasset etkisini izliyoruz. Çeyrek Final yolunda büyük bir avantaj yakalayan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise son 2 haftada Montpellier ve Clermont’u mağlup etti. Son 3 maçının tamamında rahat galibiyetlere imza atan ekip, 3 maçta rakip fileleri tam 13 kez havalandırdı. Montpellier’e karşı alınan 4-1’lik iç saha galibiyetinin ardından, deplasmanda Clermont’a karşı 5-1’lik galibiyet aldılar. Son haftaların formda takımı, bu hafta iç sahada Nantes’e karşı, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Nantes cephesinde Jocelyn Gourvennec hamlesine rağmen, son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Ligde kalmak adına 10 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Jocelyn Gourvennec’i getiren konuk ekip, son 10 haftanın 8’inde puan kaybetti. Son 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakmak zorunda kalan Nantes, geçtiğimiz hafta küme düşme hattındaki Metz’e iç sahada 3 puan kaptırdı. En yakın rakibi karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekibin, bitime 10 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e indi. 24 maçta kalesini 36 gole kapatamayan ekip, rakip fileleri ise sadece 23 kez havalandırabildi. Yeni hocasıyla güven vermemeye devam eden Nantes’in, formda Marsilya’ya karşı deplasmandan işi zor. Marsilya yeni hocasıyla 3 maçtır kazanıyor. Fransa Ligue 1’de son 2 hafta rahat galibiyetlerle imza atan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde rahat galibiyetlerine devam etti ve Çeyrek Final kapısını araladı. Gasset önderliğinde müthiş bir performans grafiği ortaya koymaya başlayan Marsilya, iç sahada galibiyetlerine devam edecektir.

Strasbourg – Monaco: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Strasbourg taraftarı önünde Monaco’yu konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 25. haftası kapsamında, 10 Mart Pazar akşamı sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Strasbourg, küme düşme adaylarından biri haline geldi. Patrick Vieira yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, bu sezon ilk 24 hafta itibariyle kısa bir süre yükselişe geçerken, tekrar puan kayıplarına kaldığı yerden devam etti. 6 hafta boyunca maç kaybetmeyen Strasbourg, sonraki 6 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanında izlediğimiz ev sahibi, 2 kez üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 24 maçta kalesini 37 gole kapatamayan Strasbourg, son 6 haftada 15 gol yedi ve savunmada zafiyetler göstermeye devam etti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen ekip, bu hafta Monaco karşısında galibiyet arayacak. Monaco, son haftalarda Fransa Ligue 1’de çıkışını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta lider PSG’yi sahasında konuk eden ekip, maç boyunca rakibiyle denk bir performans sergiledi ve skoru 1-1’e getirerek önemli bir puan aldı. Bu sonuçla birlikte Monaco’nun oyun etkisini ve dirençli futbolunu bir kez daha gördük. Adi Hütter’in öğrencileri, son dönemdeki performanslarıyla dikkat çekiyor. Lens deplasmanından aldıkları 3-2’lik galibiyetin ardından, Monaco ligdeki yerini korumaya devam etti. 24 haftalık fikstürde 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 3. sıraya yerleşen Monaco, zirve yarışında önemli bir aday konumunda. Liderin puan farkını açmasına izin vermeyen konuk ekip, bu hafta sezonun ilk yarısı ç sahada zorlanmadan mağlup ettiği Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. Ligin en golcü takımlarından biri olarak karşımıza çıkan Monaco, 24 maçta 44 gol buldu. Ben Yedder, Aleksandr Golovin ve Minamino hücum hattında yıldızlaştı. Konuk ekip savunmada zafiyetler gösteren rakibine karşı, hücum hattına güveniyor. Fransa Ligue 1’de zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan ve son 2 haftada etkili futboluyla güven vermeyi başaran Monaco, bu hafta Strasbourg deplasmanında 3 puan arayacak. Monaco deplasmandan galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.20

Bets10 Bahis Oranı: 4.51