sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 10.03.2024

10 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık.

Bcohum – Freiburg: MS 2, 2.66 (iddaa) – 3.08 (Bets10) ; Bochum taraftarı önünde Freiburg’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 25. hafta mücadelesi, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bochum, Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında ağır darbeler aldı. Mönchengladbach deplasmanından 5-2’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde ağırladığı Leipzig karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son 2 haftada kalesini 9 gole kapatmayı başaramayan Thomas Letsch ve öğrencileri, 24 haftanın 19’unda puan kaybetti. Sezonun son 10 haftasına girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, küme düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Küme düşme hattıyla arasında sadece 8 puan fark bulunan ve son 2 haftada ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyan ev sahibi, bu hafta Freiburg karşısına çıkıyor. Sezonun ilk yarısında konuk oldukları Freiburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüklerini belirtelim. Almanya Bundesliga’da 6 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, geçen hafta aldığı 2-2’lik Bayern Münih beraberliğiyle, toparlanma sinyalleri verdi. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda ise hafta içi West Ham engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Çeyrek Final yolunda kritik bir galibiyete imza atan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise 6 haftadır puan kaybediyor. 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle üst sıralardan uzaklaşan Freiburg, bitime 10 hafta kala 30 puanla 9. sırada yer alıyor. Bayern Münih’e karşı mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulmayı başarmasına rağmen, konuk ekip hem Bayern Münih hem de West Ham karşısında sergilediği dirençli futbol ve aldığı sonuçlarla, toparlanmak adına umut verdi. Freiburg, Almanya Bundesliga’da 6 haftadır kazanamıyor. Son hafta Bayern Münih’ten alınan 1 puan ve sergilenen futbol güven tazelerken, hafta içi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında, West Ham’a karşı galip geldiler. Son 2 maçta sergilenen futbolun ardından, Freiburg bu hafta Bochum karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Fiorentina – Roma: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fiorentina iç sahada Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesi, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Dev maçı futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleme fırsatına sahip. Fiorentina, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iddialı bir performans sergilemeye devam ediyor. Geçen sezonun finalinde West Ham’a kaybeden ev sahibi, bu sezon F Grubu’nda gösterdiği başarılı performansla Son 16 turuna doğrudan yükselmeyi başardı. Son 16 Turu’nun ilk maçında Maccabi Haifa deplasmanına konuk olan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, mücadeleye iyi bir başlangıç yaparak 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda geriye düşmelerine rağmen son dakikalarda gösterdikleri etkiyle maçı 4-3 kazanmayı başardılar. Bu galibiyet, Fiorentina’nın tur için önemli bir avantaj elde etmesini sağladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise ev sahibi 3 maçtır kaybetmiyor. 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan topladılar. Roma derbisi öncesinde, Fiorentina’da moraller yüksek. Üst sıralara yetişmeye çalışan ve 8. sırada yer alan Fiorentina, derbiyi kazanmak istiyor. Daniele De Rossi yönetimindeki Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanırken, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’nun ilk maçlarına damga vuran bir galibiyete imza attı. Brighton’a karşı iç sahada 4-0’lık harika bir galibiyete imza atan Roma, geçen sezon Jose Mourinho yönetiminde kaçırdığı UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna, Daniele De Rossi önderliğinde emin adımlarla ilerliyor. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçırmışlardı. Avrupa yolunda büyük bir avantaj elde eden konuk ekip, bu hafta İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son 3 hafta ligde Frosinone, Torino ve Monza’ya karşı galip gelen Roma, 3 maçta tam 10 gol buldu. İki kulvarda birden son haftalara konuk ekibin hücum performansıyla damga vurduğunu söyleyelim. İki takımda hem İtalya Serie A Ligi hem de Avrupa macerasında iyi performanslar sergiliyor. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Fiorentina ve Roma, İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönüyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen tarafları mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Lille – Rennes: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan Lille ile 8. sıradaki Rennes karşı karşıya gelecek. 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nda namağlup lider çıkmayı başaran Lille, 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. Slovan Bratislava, Olimpija ve KI Klaksvik gibi rakipleri saf dışı bırakan Lille, Son 16 turunda da Sturm Graz’ı deplasmanda 3-0 yenerek, fişi ilk maçtan çekti. Hafta içi deplasmanda harika bir futbol ortaya koyan Fonseca ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’in 24. haftasında aldığı 1-0’lık Reims galibiyetinin ardından, yükselişini sürdürdü. Fransa Ligue 1’de ise ev sahibi, 24 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 41 puan topladı. Zirveyle arasında 14 puan fark bulunan Lille, son 10 haftada zirve yarışının içerisinde kalmaya devam ediyor. Maç başına topa sahip olma oranı ve isabetli pas yüzdeleriyle bu sezon Fransa Ligue 1’de dikkat çeken ev sahibi, liderin arından bu iki istatistikte ligin en iyisi olmayı başardı. Ev sahibi Fonseca yönetiminde umut vermeye devam ediyor. Lorient’in, Fransa Ligue 1’de 8 haftadır devam eden yenilmezlik serisi, kümede kalma mücadelesi veren Lorient karşısında sona erdi. İlk yarı bitmeden savunma ve kalecinin büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen Rennes, ikinci yarının hemen başında ise farkın 2’ye çıkmasına engel olamadı. Son haftalarda savunma ve hücum hattında gösterdiği etkiyle dikkat çeken konuk ekip, Lorient karşısında son haftalardaki en zayıf futbolunu sergiledi. Amine Gouiri’nin son dakika golü mağlubiyete engel olamazken, Rennes göreve 12 hafta önce gelen Julien Stephan yönetiminde, 3. yenilgisini aldı. Bitime 10 hafta kala 8. sırada yer alan konuk ekip, Avrupa Ligi vedasının ardından, rotasını tamamen lige çevirmiş durumda. Bu hafta 4. sıradaki Lille’e karşı kazanarak, üst sıralara yetişmek istiyorlar. Fransa Ligue 1’in formda takımları arasında yer alan Lille ve Rennes, sezonun ikinci yarısında iyi performanslar sergilemeye devam ediyor. Üst sıra yarışındaki iddiasını son 10 haftaya taşımayı başaran tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.85

Bets10 Bahis Oranı: 10.03