sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.03.2024

10 Mart Pazar akşamı Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bayer Leverkusen – Wolfsburg: H1, 1.50 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 21:30’da sahne alıyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Bayer Leverkusen fırtınası esmeye devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, Son 16 Turu’nda ise Karabağ karşısına çıktı. İlk maçı deplasmanda oynayan ev sahibi, sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıktı. Yıldızlarının yokluğunda 2-0 geriye düşen Bayer Leverkusen, Frimpong, Xaka, Patrik Schick ve Wirtz’in oyuna girmesiyle birlikte, skoru 2-2’ye getirmeyi başardı ve bu sezon 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam etti. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kazanan, 24 haftadan ise 64 puan toplamayı başaran ev sahibi, bitime 10 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, yoğun fikstüre rağmen 3 kulvarda birden sergilediği futbolla, güven vermeye devam ediyor. Bayer Leverkusen bu hafta iç sahada kazanarak, şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında lider Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak olan Wolfsburg, son 9 haftada maç kazanamadı ve Almanya Bundesliga’da bitime 10 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Geçen hafta iç sahada Stuttgart engeline takılan ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Wolfburg, özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte, savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Son 9 haftalık fikstürü 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 8’e kadar indi. Bu hafta lider karşısında kabusa son vermek isteyen Wolfsburg, savunma zafiyetleriyle dikkat çekerken, bu hafta ligin en golcü takımına karşı galibiyet arayacak. Güven vermekten çok uzak kalan Niko Kovac ve öğrencileri, deplasmandan puan çıkarmak adına umut vermedi. Bayer Leverkusen hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde bizlere yıldızlarının sahada olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi. Bundesliga’da yoluna namağlup lider olarak devam eden Bayer Leverkusen, iç sahada Wolfsburg engelini zorlanmadan geçecektir.

Milan – Empoli: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; 10 Mart Pazar akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak mücadelede, Milan ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi mücadelesine, Giuseppe Meazza ev sahipliği yapacak. Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final kapısını araladı. Stefano Pioli  ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Milan, ilk maçta Rennes’i 3-0 mağlup ederek avantaj elde etmişti. Rövanşta alınan mağlubiyete rağmen, ilk maçtan aldığı farklı galibiyetin avantajıyla turu geçmeyi başaran Milan, bu kez ilk maçta Slavia Prag’a karşı iç sahada 4-2’lik galibiyete imza attı ve tur için büyük bir avantaj sağladı. İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında ise Lazio derbisine çıkarken, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle döndü. Son 12 haftada oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden ev sahibi takım, bu başarılı performansıyla toplamda 56 puanla ligin 3. sırasına yükseldi. Milan galibiyetlerine bu hafta Empoli karşısında devam etmek istiyor. Empoli, son haftalarda İtalya Serie A Ligi’nde önemli bir çıkış sergilemişti ancak geçtiğimiz hafta evinde Cagliari’ye karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle bu çıkışına ara vermek zorunda kaldı. Davide Nicola’nın takım üzerindeki etkisi belirgin bir şekilde görülmüştü. Özellikle Sassuolo deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyet, takımın moralini yüskseltti. Ancak Cagliari maçında alınan yenilgi, bu çıkışı durdurdu. Son 6 haftada namağlup bir performans sergileyen Empoli, bu süreçte 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etmişti. 26 hafta sonunda 25 puana ulaşarak düşme hattıyla arasındaki farkı 5’e çıkaran takım, ligde uzun bir aradan sonra rahat nefes almıştı. Ancak Cagliari mağlubiyeti sonrasında Empoli, tekrar küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Bu hafta zorlu Milan deplasmanında yeniden yükselişe geçmek istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını aralayan Milan, son haftalarda formda. Ev sahibinin taraftarı önünde hata yapmayacağını ve galibiyetlerine Empoli karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

Juventus – Atalanta: MS 2, 2.01 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; Juventus evinde Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin derbi maçı, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Dev maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. Juventus, Serie A’daki şampiyonluk iddiasını sürdürmekte zorlanıyor. Zirveyle arasındaki puan farkını korumakta zorlanan Juventus, Frosinone’yi 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ancak son dakikada gelen golle alınan bu zafer, şampiyonluk yarışına tutunmaları için yeterli olmadı. Dusan Vlahovic’in 2 golle parladığı maçta Juventus, zorlu bir sınavı başarıyla atlattı. Ancak takımın yaşadığı sakatlık sorunları, takımı olumsuz etkiliyor. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Juventus, Napoli deplasmanında puan kayıplarına geri döndü. Derbiden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibinin, bitime 11 hafta kala zirveyle puan farkı 15’e kadar yükseldi. Juventus, şampiyonluk umutlarını sürdürmek için önümüzdeki maçlarda en iyi performansını ortaya koymak zorunda. Bu hafta taraftarı önünde Atalanta’yı konuk edecek olan Allegri ve öğrencilerinde, hedef 3 puan. Ev sahibi son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanırken, son 6 maçta 9 gol yedi. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan lider çıkan Atalanta, 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. Gian Piero Gasperini’nin önderliğindeki konuk ekip, Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow’u yenerek Son 16 Turu’na yükseldi. Son 16 Turu’nun ilk maçında Portekiz deplasmanında Sporting CP ile karşılaşan Atalanta, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak avantajı ele aldı. 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan ve maç boyunca topa daha fazla hakim olan ve daha net pozisyonlar yakalayan Atalanta, rövanş öncesinde olumlu sinyaller verdi. Konuk ekip Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Son 2 haftada İnter ve Bologna engellerine takılan Gasperini ve öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekerken, son 2 haftada yakın rakiplerinden puan alamadı. 6. sırada yer alan Atalanta, bitime 11 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasını hedefliyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi Juventus’un, yarışta kalmak için galibiyete ihtiyacı var. Son haftalarda hata kredisini fazlasıyla dolduran JUVE, Avrupa’dan yorgun dönen Atalanta karşısında ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Ev sahibinin iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.85

Bets10 Bahis Oranı: 6.40