UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid İnter Maç Tahmini 13.03.2024

İddaa fikstüründe 13 Mart Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Atletico Madrid ile İnter karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak.

Bets10, Atletico Madrid galibiyetine 2.97, beraberliğe 3.55, İnter galibiyetine ise 2.53 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında ise UEFA şampiyonlar Ligi mücadelesinde Karşılıklı Gol Var seçeneğini değerlendirerek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Atletico Madrid Turu İstiyor

İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Cadiz deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Atletico Madrid, liderin tam 14 puan gerisine düştü ve şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Cadiz’e karşı hücum hattında etkisiz kalan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonun ilk mağlubiyetini Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu İnter deplasmanından aldı. İnter’e karşı maç boyunca savunmaya çekilen Diego Simeone’nin öğrencileri, isabetli şut dahi atamadan maçı tamamlarken, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Savunmaya ağırlık vermesine karşın, İnter golcülerine karşı zor anlar yaşadıklarını söyleyelim. Kazanmaktan başka şansı kalmayan Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor.

İnter Durdurulamıyor

İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon ambargo koymayı başaran İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 21 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen İnter, liderlik koltuğundaki hakimiyetini sürdürüyor. Bitime 10 hafta kala en yakın rakibine olan puan farkını 16’ya çıkaran konuk ekip, zorlu Bologna deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılarak yenilmezlik serisini 21 haftaya çıkardı. Son 10 haftada üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Simone Inzaghi ve öğrencileri, hem ligde hem de diğer kulvarda başarılı bir performans sergiliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti, bu sezon devler sahnesinde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Atletico Madrid’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atan İnter, 90 dakika sonunda kalesinde isabetli şuta dahi izin vermedi. Galibiyeti getiren gol ikinci yarıda oyuna dahil olan Marko Arnautovic’ten geldi. Deplasmanda beraberliğin yeterli olduğu konuk ekip, son haftalardaki oyun etkisiyle güven vermeye devam ediyor.

Atletico Madrid – İnter Maç Bilgileri

Atletico Madrid – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid takımında Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları devam ediyor. İnter’de ise Juan Cuadrado, Carlos Augusto, Stefano Sensi ve Marko Arnautovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Axel Witsel, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Memphis Depay.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’in evinde kazanmaktan başka şansı yok. Son maça kadar UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ev sahibi son derece iyi bir performans sergiledi. İnter ise hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’ne oyun etkisiyle damga vurmaya devam ediyor. Rövanştan tur biletiyle çıkmak isteyen tarafların, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçı kazanan İnter olmuştu. Rövanşta ise Atletico Madrid taraftarı önünde İnter’i mağlup ederek, maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarından gol sesi çıkmazken, kazananı seri penaltı atışları belirledi. Atletico Madrid iç sahada rakibini penaltılarda mağlup ederek, son finalisti çeyrek final yolunda elemeyi başardı.