UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid İnter İddaa Tahmini 13.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. İnter deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Atletico Madrid ile İnter zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 2.91, beraberlik tercihinin 3.39, İnter galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Atletico Madrid Deplasmanda Kayıp

Atletico Madrid ilk maçta İnter’e karşı iyi bir direnç gösterdi ama maçın son dakikalarına doğru yediği golle mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Diego Simeone’nin ekibi adına zor bir eşleşme ve çeyrek finale yükselebilmeleri için bugün en az 2 farklı kazanmak zorundalar. La Liga’da ise geçen hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Cadiz’e konuk olan Atletico Madrid rakibine 2-1 mağlup oldu ve moraller oldukça bozuk. Wanda Metropolitano’da bu hafta İnter’i konuk edecek Atletico Madrid’de Antonie Griezmann, Jose Gimenez ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları devam ediyor.

İnter Turun Favorisi

İnter adına işler yolunda gidiyor. Geçen hafta sonu İtalya Serie A’da Bologna deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen İnter, galibiyet serisini 10 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Milan’ın 16 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid’i konuk eden Simone İnzaghi’nin öğrencileri mücadeleyi 1-0 kazanarak ilk maçta avantajı eline geçirmişti. Rövanş maçının da favorisi olarak gösterilen İnter’de Juan Cuadrado ve Marko Arnautovic sakat olan isimler.

Atletico Madrid – İnter Maç Bilgileri

Atletico Madrid – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Antonie Griezmann, Jose Gimenez ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları devam ediyor. İnter’de Juan Cuadrado ve Marko Arnautovic sakat olan isimler.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Memphis Depay, Alvaro Morata

İnter'in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Henrik Mkhtaryan, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyet ile tur şansını zora soktu. Maçın sonlarına doğru yedikleri golle ilk maçı kaybettiler ama umutlar devam ediyor. İnter karşısında 2 farklı kazanmaları turu geçmek demek. İnter hafta sonu Bologna deplasmanında 1-0 kazanarak galibiyet serisini devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ederek tur kapısını araladılar. Bu maçta alacakları her türlü beraberlik, İnter’in turu geçmesine yeterli olacak. Zor bir maç olacağı kesin. Atletico Madrid’in gol bulması şart. İnter’de hücumda üretken bir takım. Karşılıklı gollere yöneleceğim. Her iki takımda skor bulur. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…