İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Alaves Bahis Tahmini 16.03.2024

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Alaves deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Athletic Bilbao ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.60, beraberlik 3.95, Alaves kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.     

Athletic Bilbao Deplasmanda Kazandı

Athletic Bilbao La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Ernesto Valverde’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Las Palmas deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Gran Canaria’da rakibini 2-0 mağlup eden Bask ekibinde moraller yerinde. Atletico Madrid’in mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçtiler ve rakibi ile aradaki puan farkı da 2’ye indi. Bu hafta sonu San Mames Barria’da Alaves’i konuk edecek olan Athletic Bilbao maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche sakat. Aitor Parades ise kart cezalısı.

Alaves 5 Maç Sonra Kazandı

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Luis Garcia’nın ekibi 5 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi ve moral buldu. La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alaves bu hafta sonu San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor.

Athletic Bilbao – Alaves Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche sakat. Aitor Parades ise kart cezalısı. Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao La Liga’da 2 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Geçen hafta Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas’ı 2-0 mağlup ettiler ve ilk 4 yarışında önemli bir 3 puan aldılar. Bu hafta konuk edecekleri Alaves karşısında da maçın net favorisiler. Alaves ise La Liga’da 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 1-0 mağlup ettiler. Düşme hattı ile aralarında 10 puanlık fark var. Athletic Bilbao maçın net favorisi. Taraftarı önünde konuk edecekleri Alaves karşısında rahat bir 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…