İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Real Madrid İddaa Tahmini 16.03.2024

İspanya La Liga’da son 4 maç aradan sonra mağlup olan Osasuna evinde, lider Real Madrid karşısında sürpriz peşinde. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Osasuna ile Real Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 5.80, beraberlik tercihinin 4.15, Real Madrid galibiyetinin ise 1.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna Deplasmanda Kaybetti

Osasuna La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de konuk olduğu Girona’ya 2-0 kaybetti. Porto ve Savio’nun gollerine engel olamadılar ve haftayı puansız geçtiler. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Osasuna bu hafta sonu El Sadar’da lider Real Madrid’i konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kazanarak geçen Osasuna, güçlü rakibi karşısında da sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Ruben Pena, Kike Barja ve David Garcia’nın sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid 4 Golle Kazandı

Real Madrid geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da konuk ettiği Celta Vigo karşısında farklı bir galibiyet aldı. Rakibini 4-0 mağlup ederek La Liga’da liderliğini devam ettirdiler. Maçın 4. golü ise milli futbolcumuz Arda Güler’den geldi. La Liga’da en yakın takipçisi Girona’nın 7 puan önünde liderliğini devam ettiren Carlo Ancelotti’nin öğrencileri şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu hafta sonu ise Osasuna deplasmanında 3 puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. Jude Bellingham ise kart cezalısı.

Osasuna – Real Madrid Maç Bilgileri

Osasuna – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Ruben Pena, Kike Barja ve David Garcia’nın sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. Jude Bellingham ise kart cezalısı.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Brahim Diaz, Rodrygo

İddaa Tahmini

Osasuna geçen hafta konuk olduğu Girona deplasmanından puansız döndü. Rakibine Montilivi’de 2-0 mağlup oldular. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Bu hafta ise El Sadar’da lider Real Madrid karşısında sürpriz arayacaklar. Real Madrid ise geçen hafta Bernabeu’da konuk ettiği Celta Vigo’yu 4-0 mağlup etti. Net bir galibiyet alan Real Madrid liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Osasuna deplasmanında da net favoriler. Ancelotti’nin öğrencileri El Sadar’da kazanır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…