sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.03.2024

16 Mart Cumartesi günü için Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Union Berlin – Werder Bremen: MS 1, 1.81 (iddaa) – 2.06 (Bets10); Union Berlin taraftarı önünde Werder Bremen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 26. hafta mücadelesi, 15 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk olan Union Berlin, 2-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, düşme hattıyla puan farkı 7’ye indi. Son 3 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Nenad Bjelica ve öğrencileri, Hedeihenheim karşısında aldığı 2-2’lik beraberliğin ardından, son 2 haftada Dortmund ve Stuttgart karşısında 2-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanan Union Berlin, hücum hattında da etkili olamadı. Teknik adam hamlesiyle düşme hattından kurtulmayı başaran ve 12 hafta boyunca etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi, son haftalarda yenden küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen’e deplasmanda konuk olan ve 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Union Berlin’in, düşme hattıyla puan farkını açmak için galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’nın son haftalarında puan kayıplarıyla başı dertte olan bir diğer takım Werder Bremen oldu. Geçtiğimiz hafta iç sahada Dortmund’u ağırlayan Werder Bremen, 10 kişiyle maçı tamamlayan Dortmund karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve puan kayıplarına devam etti. Son 2 hafta Hoffenheim ve Dortmund’u 10 kişiyle yakalamasına rağmen fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Ole Werner’in öğrencileri, üst sıralardan umudunu kesmeye başladı. Düşüş ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı iç sahada alınan beraberlikle başlarken, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Werder Bremen, bitime 9 hafta kala 10. sıraya kadar geriledi. 6. sırayla arasında 10 puan fark bulunan Werder Bremen’in, Avrupa yarışına yetişmek için puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var. Son haftalarda artan puan kayıplarının ardından küme düşme tehlikesini yakından hisseden Union Berlin, taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Son haftalarda kendisi gibi galibiyet adına zorlanan Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek olan Nenad Bjelica’nın öğrencileri, iç sahada kazanmayı başaracaktır.

Udinese – Torino: MS 0, 2.63 (iddaa) – 3.00 (Bets10); 16 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Torino karşı karşıya gelecek. Udinese küme düşme hattıyla puan farkını 3’e çıkardı ve rahat bir nefes aldı. 3 maçtan sadece 2 puan çıkaran ve geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanına konuk olan Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, 28. haftada en sürpriz sonuçlardan birine imza attı ve üst sıralarda yer alan rakibine karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyete imza attı. 3 puanı getiren goller maçın ikinci yarısında Lorenzo Lucca ve Oier Zarraga’dan geldi. İkinci yarıda çok iyi bir futbol sergilediklerini söyleyelim. 28 haftayı 4 galibiyet, 15 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. Bitime 10 hafta kala hala küme düşme tehlikesi devam eden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Torino’ya karşı galibiyet arayacak. Ivan Juric ve öğrencileri, 4 hafta öncesine kadar İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta boyunca namağlup bir performans ortaya koydu ve üst sıraları bırakmadı. Düşüş Lazio ve Roma mağlubiyetleriyle başlarken, son 2 haftada ise Fiorentina ve Napoli beraberlikleriyle devam etti. 4 haftadır kazanamayan Torino, üst sıralardan epey uzak kaldı. Son 10 haftada sadece 2 kez mağlup olmalarına karşın, galibiyet adına fazlasıyla zorlandıklarını belirtelim. 10 maçtan 3 galibiyet çıkarabilen Ivan Juric’in öğrencileri, 28 haftadan ise sadece 9 galibiyet çıkarabildi. 11. sıraya kadar gerileyen Torino’nun, 6. sıra ile arasındaki puan farkı 9’a yükseldi. Bu hafta Udinese deplasmanında kazanarak, yükselişe geçmek ve üst sıralarla puan farkını kapatmak istiyorlar. Udinese ve Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında dirençli futboluyla dikkat çekti. Kolay maç kaybetmemeye başlayan tarafların zorlu mücadelesinde, iki takımında 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Nantes – Strasbourg: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.85 (Bets10); Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlayan maçı, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Jocelyn Gourvennec yönetimindeki Nantes, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, yeni hocasıyla çıktığı 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. En yakın rakiplerinden Metz’e karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta kötü gidişatı Marsilya deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle sürdürdüler. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan ve savunma performansıyla da güven vermekten uzak kalan Nantes, son 9 haftaya girilirken, Play Out hattında yer alıyor. Bu hafta en yakın rakiplerinden Strasbourg’a karşı iç sahada galibiyet arayacaklar. Ev sahibinin düşme hattından çıkmak için 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı Nantes’e karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Strasbourg’un, bu hafta rakibi karşısıdna 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen ve maç kazanamayan konuk ekip, bitime 9 hafta küme düşme hattının 1 puan üzerinde kendisine yer buldu. Sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Strasbourg cephesinde, tehlike çanları sezon başından beri görevde olan Patrick Vieira için çalıyor. Son 8 haftada kalesini 16 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 7 kez havalandırabildi. Strasbourg bu hafta deplasmanda mağlup olması halinde, bitime 8 hafta kala rakibinin gerisine düşerek, Play Ou hattında yer alma tehlikesiyle karşı karşıya. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ve Strasbourg, 25 hafta sona erdiğinde galibiyet adına güvenmekten uzak kaldı. Savunma zafiyetleriyle uzun süredir ligde dikkat çeken iki takımında, bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 7.85

Bets10 Bahis Oranı: 11.43