sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.03.2024

İddaa fikstüründe 16 Mart Cumartesi akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lens – Nice: MS 1, 1.83 (iddaa) – 2.05 (Bets10); Fransa Ligue 1’in 5. sırasında yer alan Lens ile 6. sıradaki Nice, 16 Mart Cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Avrupa Ligi’ne veda ettikten sonra tamamen Fransa Ligue 1’e odaklanan Franck Haise ve ekibi, Lyon deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılarak önemli bir zafer elde etti. Reims beraberliği ve Monaco mağlubiyetlerinin ardından Lens,önce Lyon ardından Brest’e karşı gol yemeden aldığı galibiyetlerle, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Şampiyonlar Ligi bileti için mücadelesine devam eden ev sahibi, geçen sezon Haise önderliğinde bunu başarmıştı. Son 2 haftada gol yemeden 4 gol bulan Lens, özellikle ligin en formda takımlarından Brest’e karşı sergilediği futbol ve aldığı 1-0’lık galibiyetle, yükselişin sinyallerini verdi. 25 haftayı 12 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ve 42 puan toplamayı başaran ev sahibi, 5. sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Nice’a karşı galibiyet arayacaklar. Nice cephesinde genç teknik adam Francesco Farioli ilk 13 hafta performansıyla takdirleri toplarken, namağlup liderlik ipini göğüsleyen taraf Nice oldu. Son 11 haftanın ise 8’inde puan kaybeden ve 6 haftadır maç kazanamayan konuk ekipte, bitime 9 hafta kala teknik adam eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Nice’da rüya kabusa dönüşürken, geçtiğimiz hafta içinde ise PSG’ye karşı deplasmanda 3-1 mağlup olarak, Fransa Kupası’na Çeyrek Final eşleşmesinde veda ettiler. Son 8 hafta Ligue 1’de 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 6. sıraya kadar gerileyen Nice’ın zirve umutları tamamen sona ererken, Şampiyonlar Ligi şansı ise günden güne azalıyor. Puan kayıplarına çare arayan konuk ekip, bu hafta Lens’i mağlup ederek, 5. sıraya yükselebilir. Hafta içi zorlu bir mücadele veren ve lige yorgun dönen Nice, galibiyet adına güven vermemeye devam ediyor. Lens 2 haftadır kazanıyor. Gol yemeden galibiyetler alan ev sahibi, üst sıralardaki iddiasını bir kez daha gösterdi. Nice ise son 6 haftadan galibiyet çıkaramadı ve yarıştan kopmak üzere. Formda Lens’in iç sahada galip geleceğini düşünüyoruz.

Monza – Cagliari: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftası kapsamında, Monza ile Cagliari karşı karşıya gelecek. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Monza, ligde rahat konumunu korumaya devam ediyor. Son 7 haftada sadece Roma maçında mağlup olan ev sahibi, bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti ve 14 puan topladı. Bu başarılı performans grafiği Monzaı son dönemde üst sıralar için iddialı bir takıma haline getirdi. Raffaele Palladino ve ekibi, Milan ve Salernitana maçlarından aldıkları üst üste galibiyetlerin ardından iç sahada 4-1’lik bir Roma mağlubiyeti yaşasa da, bu sonuçtan hızla toparlanarak geçen hafta Genoa deplasmanında galip geldiler. Son maçtan 3 puanı 3 golle alan ve kalesinde 2 gole engel olamayan ev sahibi, bitime 10 hafta kala ligin 10. sırasında yer alıyor. Son 7 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatan ve rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Hücum hattında etkili olmaya devam eden Monza, bu hafta Cagliari karşısında galibiyet arayacak. Cagliari cephesinde kabus sona erdi ve galibiyetler üst üste geldi. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon geri dönen konuk ekip, İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk yaşayan Claudio Ranieri yönetiminde zor günler geçirdi. Teknik adam ısrarına devam eden Cagliari, 6 maçta aşanan puan kayıplarının ardından, Empoli ve Salernitana’yı mağlup ederek, bitime 10 hafta kala düşme hattından kurtuldu. Son 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. Düşme hattının 2 puan üzerine çıkmayı başaran Cagliari, bu hafta galibiyetlerine Monza deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibin bu sezon 28 hafta geride kaldığında, henüz üst üste 3 maçtan galibiyet alamadığını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftadan galibiyetle çıkmayı başaran Monza ile Cagliari karşı karşıya geliyor. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren tarafların mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İki takımında 90 dakika bittiğinde, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Wolfsburg – Augsburg: MS 2, 3.01 (iddaa) – 3.37 (Bets10); 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 26. hafta mücadelesinde, Wolfsburg ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda mücadele eden Wolfsburg, ev sahibi ekip karşısında 2-0’lık bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla birlikte Almanya Bundesliga’da son 10 haftadan galibiyet çıkaramayan Wolfsburg, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Niko Kovac ve öğrencileri, son 10 maçlık periyotta 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle yetindiler. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı bitime 9 hafta kala 7’ye kadar inen Wolfsburg, bu hafta taraftarı önünde Augsburg’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibine karşı 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, taraftarı önünde kazanarak puan kayıplarına dur demek istiyor. İç sahada Heidenheim engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Augsburg, Bundesliga’da bu sezon ilk kez 3’te 3 yapmayı başardı. Freiburg, Darmstadt 98 ve Heidenheim engellerini üst üste galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, 3 maçta rakip filelere tam 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Formunun zirvesinde olarak son 9 haftaya girmeyi başaran Jess Thorup ve öğrencileri, 25 haftadan topladığı 32 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Düşme hattıyla arasında tam 14 puan fark bulunan Augsburg, 6. sıradaki Frankfurt’un ise 8 puan gerisinde yer alıyor. Üst sıralara yetişmeyi hedefleyen konuk ekip, sezonu Avrupa biletiyle noktalamak istiyor. Üst sıralara yetişmek için Augsburg’un galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. 3’te 3 yaparak formunun zirvesine çıkan Augsburg, bu hafta ligde zor günler geçiren Wolfsburg karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son haftaların formda takımı, 10 haftadır kazanamayan rakibine karşı kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 8.70

Bets10 Bahis Oranı: 12.29