sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 16.03.2024

13 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 müsabakayı, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Salernitana – Lecce: MS 2, 2.23 (iddaa) – 2.52 (Bets10); Salernitana evinde Lecce’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalma mücadelesi veren tarafların 29. hafta mücadelesi, 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Haftalardır en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Salernitana, son 10 haftada 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşayarak puan kayıplarına devam ediyor. Toplamda 28 haftanın 26’sında puan kaybı yaşayan ev sahibi, ligde kalma umutlarını kaybetmek üzere. Cagliari deplasmanından 4-2’lik bir mağlubiyetle dönen Salernitana, en yakın rakiplerinden birine karşı aldıkları bu farklı mağlubiyetle birlikte, düşme hattının üzeriyle puan farkının 11’e yükselmesine engel olamadı. 28 hafta sonunda sadece Hellas Verona ve Lazio’yu mağlup etmeyi başaran Salernitana, bu hafta evinde Lecce’Yi konuk edecek. 4 hafta önce ev sahibinde göreve Fabio Liverani gelirken, puan kayıpları devam etti. Salernitana 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Lecce, düşme hattının üzerinde olmasına rağmen, son haftalarda zayıf bir performans sergiledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Hellas Verona’ya karşı 1-0’lık bir mağlubiyet aldı ve son 5 haftada puan kaybetti. Bu kötü gidişatın ardından, teknik direktör değişikliğine gittiler. Roberto D’Aversa’nın ayrılmasının ardından, Luca Gotti takımın başına getirildi. Son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Lecce, son 12 haftanın ise 11’inde puan kaybetti. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana’ya karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında D’Aversa yönetiminde Salernitana’yı mağlup etmeyi başaran Lecce, bu kez Gotti önderliğinde rakibini mağlup etmek istiyor. Son haftalarda zor günler yaşamasına rağmen, Lecce sezon genelinde rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Lecce yeni hocasıyla ilk maçını kazanmak istiyor. Ligin en zayıf halkası karşısına çıkacak olan Gottti ve öğrencileri, haftalardır devam eden kötü gidişata dur diyecek ve en alt sıradaki rakibini sezonun ilk yarısında olduğu gibi bir kez daha mağlup edecektir.

Frosinone – Lazio: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Frosinone ile 9. sıradaki Lazio kozlarını paylaşıyor. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayan maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Frosinone, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. En yakın rakibine karşı dahi diş geçirmeyi başaramayan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, son 7 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 7 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Frosinone, bitime 10 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Lige adapte olmakta zorlanan ev sahibi, 28 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısı Frosinone adına kabus gibi başlarken, ev sahibi aynı zamanda en alt sıradaki Salernitana’nın ardından en zayıf savunma performansını sergiledi ve kalesini 57 gole kapatamadı. Lazio cephesinde Maurizio Sarri istifa etti. Deneyimli teknik direktörle yollar ayrılırken, geçici olarak Giovanni Martusciello göreve getirildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih engeline takılan ve devler sahnesine Son 16 Turu’nda veda etmek zorunda kalan Lazio, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirirken, son 3 haftada puan kayıplarından kurtulamadı. Sırasıyla Fiorentina, Milan ve Udinese’ye karşı üst üste yenilgiler alan ve 9. sıraya kadar gerileyen Lazio’da, Sarri daha fazla görevde kalamadı. Martusciello yönetiminde ilk sınavlarını küme düşme hattındaki Frosinone’ye karşı verecekler. 28 haftadan 12 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle 49 puan toplamayı başaran Lazio’nun, 6. sıra ile arasındaki puan farkı 7’ye kadar çıktı. Konuk ekip kötü gidişata son vermek ve galibiyetlerine geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralarla arasındaki puan farkı açılmaya başlayan Lazio, Sarri ile yollarını ayırdı. Teknik adam değişikliğinin ardından galibiyeti hedefleyen konuk ekip, Frosinone deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Hoffenheim – Stuttgart: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.89 (Bets10); İddaa fikstüründe 16 Mart Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 20:30 itibariyle başlıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim, Dortmund ve Werder Bremen galibiyetleriyle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanında 9 kişi kalarak mağlubiyetten kurtulamadı. 8 hafta boyunca maç kazanamayan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, üst sıra yarışında önemli kayıplar yaşadı. Dortmund ve Werder Bremen gibi yakın rakiplerini mağlup etmeyi başaran ve sezonun ikinci yarısında kabustan uyanan Hoffenheim, Frankfurt deplasmanında erken bir golle skor hakimiyetini ele almayı başarırken, önce Brooks’un kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı, ardından bitime 12 dakika kala Ozan Kabak takımını 9 kişi bıraktı. 33 puanla ligin 7. sırasında yer alan ev sahibi, son 9 haftada UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek. İç sahada Stuttgart’ı ağırlayacak olan Hoffenheim’ın, galibiyete ihtiyacı var. Stuttgart, Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır mağlup olmuyor. Son haftaların ve sezonun en formda takımları arasında yer alan  Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 3. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Stuttgart son 7 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Union Berlin’e karşı iç sahada galibiyetlerine 2-0’lık skorla devam eden konuk ekipte, galibiyeti getiren goller Sehrou Guirassy ve Chris Führich’den geldi. 25 hafta sonunda ise Stuttgart sadece 6 kez sahadan mağlup ayrıldı. 3. sıradaki yerini bitime 9 hafta kala korumayı başaran Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Bayern Münih’in ardından ligin en iyi performansını ortaya koyuyor. 57 golle ligin en golcü takımları arasında yer alan konuk ekipte, Sehrou Guirassy  müthiş bir performans sergiliyor. Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Stuttgar,t 2. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına damga vuran takımlar arasında yer alan Stuttgart, bu hafta Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.99

Bets10 Bahis Oranı: 10.24