sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 16.03.2024

Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, 16 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık.

Heidenheim – Mönchengladbach: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.58 (Bets10); Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:^0’da sahne alacak mücadelede, Heidenheim ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Heidenheim, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve son haftalardaki kötü gidişatını sürdürdü. Son 4 haftalık fikstürde galibiyeti bulunmayan Frank Schmidt ve öğrencileri, Leverkusen, Frankfurt ve Augsburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Union Berlin ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 25 haftadan 28 puan toplamayı başaran ve düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan Heidenheim, 8 haftalık yenilmezlik serisinin bitişiyle birlikte, ligde düşüşe geçti. Son 2 hafta Frankfurt ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan ev sahibi, bu hafta Gladbach karşısında kazanmak ve düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyor. Ev sahibi bu sezon rakibine karşı kupa ve lig kapsamında çıktığı 2 maçta da mağlup oldu. Mönchengladbach küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını bir türlü çift hanelere çıkarmayı başaramazken, bitime 9 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Son 3 haftayı 5 puanla geride bırakan Gerardo Seoane ve öğrencileri, 3 maçtır rakiplerine 3 puan fırsatı vermiyor. Bochum karşısında alınan 5-2’lik galibiyetin ardından, son 2 hafta kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05 ve Köln karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar ve puan farkını açma fırsatını iyi değerlendiremedi. Hafta içi Almanya DFB Kupası Çeyrek Final Turu kapsamında Saarbrücken deplasmanına konuk olan ve 3. Lig temsilcisi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Gladbach, kupa serüvenine veda etti ve rotasını lige çevirmek zorunda kaldı. İki takımda hala küme düşme tehlikesini atlatamadı. Düşme hattıyla puan farkı tek hanelerde devam eden Heidenheim ve Gladbach, bu hafta kazanarak farkı açmak istiyor. Galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak olan iki takımın mücadelesinde, bu hafta karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Darmstadt 98 – Bayern Münih: H2, 1.17 (iddaa) – 1.42 (Bets10); Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Bayern Münih, 16 Mart Cumartesi akşamı Darmstadt 98 deplasmanına konuk olacak. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da başlıyor. Darmstadt 98 cephesinde kabus son 2 haftada farklı mağlubiyetlerle devam etti. İç sahada yaşanan 6-0’lık Augsburg hezimetinin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Leipzig deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan ve kalesinde 8 gole engel olamayan Torsten Lieberknecht’in öğrencileri, Bundesliga sahnesinde tam 18 haftadır maç kazanamıyor. Son 18 haftayı 12 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bırakan Darmstadt 98, 25 hafta sonunda ise sadece 2 maçtan galip çıkmayı başardı. Ligin en zayıf halkası olarak son 9 haftaya giren ve kümede kalma umutları günden güne azalan Darstadt 98, 25 hafta sonunda kalesinde 60 gole engel olamadı ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Bayern Münih son haftalarda yakaladığı yükselişle hem UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koydu hem de Almanya Bundesliga’da zirve yarışına tutunmayı başardı. Lazio’ya karşı deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Thomas Tuchel’in öğrencileri, rövanştan aldığı 3-0’lık iç saha galibiyetiyle tur atladı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde Mainz 05’i sahasında ağırlayan Bayern Münih, sezona damga vuran bir galibiyet aldı. Karşılaşmadan 3 puanı 8-1’lik skorla alan konuk ekip, bitime 9 hafta kala lider ile arasındaki puan farkını 10’da tutmaya devam etti. Liderin hata yapmasını bekleyen Bayern Münih, son 3 hafta ligde maç kaybetmedi ve 7 puan topladı. Galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, bu hafta ligin en zayıf halkasına karşı galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Bayern Münih’in, bitime 9 hafta kala zirveyle arasında 10 puan fark bulunuyor. Hata kredisini dolduran ve geçen hafta 8 golle müthiş bir galibiyete imza atan Bayern Münih, rahat galibiyetlerine ligin en zayıf halkası karşısında devam edecektir.

Mainz 05 – Augsburg: 2.5 ÜST, 1.59 (iddaa) – 1.79 (Bets10); 16 Mart Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Bochum karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam ediyor. 3. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve Bo Henriksen’i getiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayern Münih deplasmanından 8-1’lik mağlubiyetle döndü. Sezonun en ağır darbesini alan Mainz 05, yeni teknik adamıyla son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Bayern Münih mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Bochum’u konuk edecek. 25 haftayı 2 galibiyet, 10, beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05, kalesini ise 40 gole kapatamadı ve en alt sıradaki Darmstadt 98’in ardından ligin en zayıf halkası haline geldi. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır savunmada zafiyetler gösteren Bochum, mağlubiyetlerden kurtulamadı. Thomas Letsch ve öğrencileri, Mönchengaldbach deplasmanından aldığı 5-2’lik mağlubiyetin ardından, iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekipte savunma zafiyetleri geçen hafta Freiburg’a karşı devam ederken, 25. haftadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldılar. 25 haftadan 25 puan toplamayı başaran Bochum, düşme hattının 7 puan üzerinde yoluna devam ederken, düşme hattının en yakın rakibi olmaktan kurtulamadı. Son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan Bochum, kalesinde 52 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri 30 kez havalandırdı. Bochum bu sezon bol gollü maçlara imza atıyor. Savunmada gösterdiği zafiyetlerle maç kazanmakta zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Mainz 05 ile Bochum karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların 3 puan mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.60

Bets10 Bahis Oranı: 4.01