Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Stuttgart İddaa Tahmini 16.03.2024

İddaa fikstüründe 16 Mart Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 20:30 itibariyle başlıyor.

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 3.71, beraberliğe 4.14, Stuttgart galibiyetine ise 1.89 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.49, 2.5 Alt 2.69 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim, Dortmund ve Werder Bremen galibiyetleriyle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanında 9 kişi kalarak mağlubiyetten kurtulamadı. 8 hafta boyunca maç kazanamayan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, üst sıra yarışında önemli kayıplar yaşadı. Dortmund ve Werder Bremen gibi yakın rakiplerini mağlup etmeyi başaran ve sezonun ikinci yarısında kabustan uyanan Hoffenheim, Frankfurt deplasmanında erken bir golle skor hakimiyetini ele almayı başarırken, önce Brooks’un kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı, ardından bitime 12 dakika kala Ozan Kabak takımını 9 kişi bıraktı. 33 puanla ligin 7. sırasında yer alan ev sahibi, son 9 haftada UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek. İç sahada Stuttgart’ı ağırlayacak olan Hoffenheim’ın, galibiyete ihtiyacı var.

Stuttgart Çok Formda

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır mağlup olmuyor. Son haftaların ve sezonun en formda takımları arasında yer alan  Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 3. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Stuttgart son 7 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Union Berlin’e karşı iç sahada galibiyetlerine 2-0’lık skorla devam eden konuk ekipte, galibiyeti getiren goller Sehrou Guirassy ve Chris Führich’den geldi. 25 hafta sonunda ise Stuttgart sadece 6 kez sahadan mağlup ayrıldı. 3. sıradaki yerini bitime 9 hafta kala korumayı başaran Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Bayern Münih’in ardından ligin en iyi performansını ortaya koyuyor. 57 golle ligin en golcü takımları arasında yer alan konuk ekipte, Sehrou Guirassy  müthiş bir performans sergiliyor.

Hoffenheim – Stuttgart Maç Bilgileri

Hoffenheim – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Mergim Berisha, Dennis Geiger, Robert Skov, Grischa Prömel, Marco John ve Kevin Akpoguma’nın sakatlıkları devam ediyor. John Brooks ve Ozan Kabak ise kart cezalısı. Stuttgart cephesinde ise Anthony Rouault, Dan-Axel Zagadou ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Finn Ole Becker, Stanley Nsoki, Pavel Kaderabek, Anton Stach, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Lilian Egloff, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Stuttgar,t 2. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına damga vuran takımlar arasında yer alan Stuttgart, bu hafta Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.89

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart deplasmanda Hoffenheim engelini zorlanmadan geçti. Konuk ekip rakibini 3 golle mağlup etmeyi başarırken, Hoffenheim’a taraftarı önünde gol bulma şansı dahi vermedi. Kazananları tebrik ederiz.