Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Strasbourg Maç Tahmini 16.03.2024

Fransa Ligue 1′de son 9 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlayan maçı, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Nantes galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Strasbourg galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.06, beraberliğe 2.91, konu ekibe ise 2:78 oran veriyor.

Nantes Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Jocelyn Gourvennec yönetimindeki Nantes, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, yeni hocasıyla çıktığı 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. En yakın rakiplerinden Metz’e karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta kötü gidişatı Marsilya deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle sürdürdüler. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan ve savunma performansıyla da güven vermekten uzak kalan Nantes, son 9 haftaya girilirken, Play Out hattında yer alıyor. Bu hafta en yakın rakiplerinden Strasbourg’a karşı iç sahada galibiyet arayacaklar. Ev sahibinin düşme hattından çıkmak için 3 puana ihtiyacı var.

Strasbourg Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı Nantes’e karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Strasbourg’un, bu hafta rakibi karşısıdna 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen ve maç kazanamayan konuk ekip, bitime 9 hafta küme düşme hattının 1 puan üzerinde kendisine yer buldu. Sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Strasbourg cephesinde, tehlike çanları sezon başından beri görevde olan Patrick Vieira için çalıyor. Son 8 haftada kalesini 16 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 7 kez havalandırabildi. Strasbourg bu hafta deplasmanda mağlup olması halinde, bitime 8 hafta kala rakibinin gerisine düşerek, Play Ou hattında yer alma tehlikesiyle karşı karşıya.

Nantes – Strasbourg Maç Bilgileri

Nantes – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Bastien Meupiyou ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ederken, Douglas Augusto ise kart cezalısı. Strasbourg’da ise Lebo Mothiba, Moise Sahi, Angelo Gabriel, Karol Fila ve Loubadhe Sylla’nın sakatlıkları devam ediyor. Mwanga, Sissoko ise kart cezalısı.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ve Strasbourg, 25 hafta sona erdiğinde galibiyet adına güvenmekten uzak kaldı. Savunma zafiyetleriyle uzun süredir ligde dikkat çeken iki takımında, bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg deplasmanda Nantes’i zorlanmadan mağlup etti. Konuk ekip 3 golle rakibinden 3 puanı alırken, Nantes ise rakibine tek golle cevap verebildi. İki takımda golleriyle bizleri yanıltmadı.