Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Augsburg Maç Tahmini 16.03.2024

16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 26. hafta mücadelesinde, Wolfsburg ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Betroad, Wolfsburg kazanır seçeneğine 2.10, beraberliğe 3.71, Augsburg kazanır seçeneğine ise 3.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Galibiyeti Unuttu

Geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda mücadele eden Wolfsburg, ev sahibi ekip karşısında 2-0’lık bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla birlikte Almanya Bundesliga’da son 10 haftadan galibiyet çıkaramayan Wolfsburg, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Niko Kovac ve öğrencileri, son 10 maçlık periyotta 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle yetindiler. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı bitime 9 hafta kala 7’ye kadar inen Wolfsburg, bu hafta taraftarı önünde Augsburg’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibine karşı 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, taraftarı önünde kazanarak puan kayıplarına dur demek istiyor.

Augsburg Formunun Zirvesinde

İç sahada Heidenheim engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Augsburg, Bundesliga’da bu sezon ilk kez 3’te 3 yapmayı başardı. Freiburg, Darmstadt 98 ve Heidenheim engellerini üst üste galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, 3 maçta rakip filelere tam 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Formunun zirvesinde olarak son 9 haftaya girmeyi başaran Jess Thorup ve öğrencileri, 25 haftadan topladığı 32 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Düşme hattıyla arasında tam 14 puan fark bulunan Augsburg, 6. sıradaki Frankfurt’un ise 8 puan gerisinde yer alıyor. Üst sıralara yetişmeyi hedefleyen konuk ekip, sezonu Avrupa biletiyle noktalamak istiyor. Üst sıralara yetişmek için Augsburg’un galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Wolfsburg – Augsburg Maç Bilgileri

Wolfsburg – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Moritz Jenz ve Yannick Gerhardt kart cezalısı. Augsburg cephesinde ise Patric Pfeiffer ve Raphael Framberger’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Robert Gumny, Kevin Mbabu, Ermedin Demirovic, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

3’te 3 yaparak formunun zirvesine çıkan Augsburg, bu hafta ligde zor günler geçiren Wolfsburg karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son haftaların formda takımı, 10 haftadır kazanamayan rakibine karşı kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.01

Betroad Oranı: MS 2, Oran 3.37

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg deplasmanda son derece rahat bir galibiyete imza attı. 3 golle galip gelmeyi başaran Augsburg, rakibi Wolfsburg’a 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.