Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Werder Bremen İddaa Tahmini 16.03.2024

Union Berlin taraftarı önünde Werder Bremen‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 26. hafta mücadelesi, 15 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Union Berlin galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.59, Werder Bremen galibiyetine ise 3.59 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.84 oran kazandırıyor.

Union Berlin Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk olan Union Berlin, 2-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, düşme hattıyla puan farkı 7’ye indi. Son 3 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Nenad Bjelica ve öğrencileri, Hedeihenheim karşısında aldığı 2-2’lik beraberliğin ardından, son 2 haftada Dortmund ve Stuttgart karşısında 2-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanan Union Berlin, hücum hattında da etkili olamadı. Teknik adam hamlesiyle düşme hattından kurtulmayı başaran ve 12 hafta boyunca etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi, son haftalarda yenden küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen’e deplasmanda konuk olan ve 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Union Berlin’in, düşme hattıyla puan farkını açmak için galibiyete ihtiyacı var.

Werder Bremen Fırsatları Değerlendiremedi

Almanya Bundesliga’nın son haftalarında puan kayıplarıyla başı dertte olan bir diğer takım Werder Bremen oldu. Geçtiğimiz hafta iç sahada Dortmund’u ağırlayan Werder Bremen, 10 kişiyle maçı tamamlayan Dortmund karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve puan kayıplarına devam etti. Son 2 hafta Hoffenheim ve Dortmund’u 10 kişiyle yakalamasına rağmen fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Ole Werner’in öğrencileri, üst sıralardan umudunu kesmeye başladı. Düşüş ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı iç sahada alınan beraberlikle başlarken, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Werder Bremen, bitime 9 hafta kala 10. sıraya kadar geriledi. 6. sırayla arasında 10 puan fark bulunan Werder Bremen’in, Avrupa yarışına yetişmek için puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var.

Union Berlin – Werder Bremen Maç Bilgileri

Union Berlin – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin cephesinde Janik Haberer’in sakatlığı devam ederken, Andras Schafer ise kart cezalısı. Werder Bremen’de ise Amos Pieper, Marco Friedl, Niklas Stark ve Hansen-Aaröen’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Jerome Roussillon, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Jens Stage, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Mitchell Weiser, Senne Lynen, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Son haftalarda artan puan kayıplarının ardından küme düşme tehlikesini yakından hisseden Union Berlin, taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Son haftalarda kendisi gibi galibiyet adına zorlanan Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek olan Nenad Bjelica’nın öğrencileri, iç sahada kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.06

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin puan kayıplarına son verdi. Ev sahibi 2 golle Werder Bremen karşısında galip gelmeyi başarırken, düşme hattıyla puan farkını açmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.