Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Bochum Maç Tahmini 16.03.2024

16 Mart Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Bochum karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Mainz 05 galibiyetine 1.81, beraberliğe 3.95, Bochum galibiyetine ise 4.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Düşme Hattından Kurtulamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam ediyor. 3. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve Bo Henriksen’i getiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayern Münih deplasmanından 8-1’lik mağlubiyetle döndü. Sezonun en ağır darbesini alan Mainz 05, yeni teknik adamıyla son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Bayern Münih mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Bochum’u konuk edecek. 25 haftayı 2 galibiyet, 10, beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05, kalesini ise 40 gole kapatamadı ve en alt sıradaki Darmstadt 98’in ardından ligin en zayıf halkası haline geldi.

Bochum Zor Günler Geçiriyor

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır savunmada zafiyetler gösteren Bochum, mağlubiyetlerden kurtulamadı. Thomas Letsch ve öğrencileri, Mönchengaldbach deplasmanından aldığı 5-2’lik mağlubiyetin ardından, iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekipte savunma zafiyetleri geçen hafta Freiburg’a karşı devam ederken, 25. haftadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldılar. 25 haftadan 25 puan toplamayı başaran Bochum, düşme hattının 7 puan üzerinde yoluna devam ederken, düşme hattının en yakın rakibi olmaktan kurtulamadı. Son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan Bochum, kalesinde 52 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri 30 kez havalandırdı. Bochum bu sezon bol gollü maçlara imza atıyor.

Mainz 05 – Bochum Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Stefan Bell ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ediyor. Bochum takımında Christopher Antwi-Adjei, Matus Bero, Moritz-Broni Kwarteng, Patrick Osterhage, Tim Oermann, Mohammed Tolba ve Niclas Thiede’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Jessic Ngankam, Ajorque Ludovic.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Erhan Masovic, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Savunmada gösterdiği zafiyetlerle maç kazanmakta zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Mainz 05 ile Bochum karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların 3 puan mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.79

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçta skoru belirleyen isim Jonathan Burkardt oldu. Mainz 05 golcü ismin attığı 2 golle Bochum’u mağlup etmeyi başarırken, kalesinde maç boyunca gole geçit vermedi.