Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Mönchengladbach Maç Tahmini 16.03.2024

Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:^0’da sahne alacak mücadelede, Heidenheim ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2.

Voith Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede intobet, Heidenheim galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.71, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.74 oran belirlemiş durumda.

Heidenheim Toparlanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Heidenheim, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve son haftalardaki kötü gidişatını sürdürdü. Son 4 haftalık fikstürde galibiyeti bulunmayan Frank Schmidt ve öğrencileri, Leverkusen, Frankfurt ve Augsburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Union Berlin ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 25 haftadan 28 puan toplamayı başaran ve düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan Heidenheim, 8 haftalık yenilmezlik serisinin bitişiyle birlikte, ligde düşüşe geçti. Son 2 hafta Frankfurt ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan ev sahibi, bu hafta Gladbach karşısında kazanmak ve düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyor. Ev sahibi bu sezon rakibine karşı kupa ve lig kapsamında çıktığı 2 maçta da mağlup oldu.

Mönchengladbach 3 Haftadır Kaybetmiyor

Mönchengladbach küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını bir türlü çift hanelere çıkarmayı başaramazken, bitime 9 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Son 3 haftayı 5 puanla geride bırakan Gerardo Seoane ve öğrencileri, 3 maçtır rakiplerine 3 puan fırsatı vermiyor. Bochum karşısında alınan 5-2’lik galibiyetin ardından, son 2 hafta kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05 ve Köln karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar ve puan farkını açma fırsatını iyi değerlendiremedi. Hafta içi Almanya DFB Kupası Çeyrek Final Turu kapsamında Saarbrücken deplasmanına konuk olan ve 3. Lig temsilcisi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Gladbach, kupa serüvenine veda etti ve rotasını lige çevirmek zorunda kaldı.

Heidenheim – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Heidenheim – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hiedenheim’da Lennard Maloney ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor. Benedikt Gimber’in ise kart cezası bulunuyor. Gladbach cephesinde ise Tomas Cvancara ve Alassane Plea’nın sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Kevin Sessa, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

İki takımda hala küme düşme tehlikesini atlatamadı. Düşme hattıyla puan farkı tek hanelerde devam eden Heidenheim ve Gladbach, bu hafta kazanarak farkı açmak istiyor. Galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak olan iki takımın mücadelesinde, bu hafta karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Robin Hack ve Eren Dinkci’nin karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Heidenheim ve Mönchengladbach 90 dakikadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.