Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Lille İddaa Tahmini 17.03.2024

Fransa Ligue 1‘de 26. hafta heyecanı yaşanırken, üst sıraları zorlamaya devam eden Brest ile Lille karşı karşıya gelecek. 17 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Brest galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.20, Lille galibiyetine ise 2.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.21, beraberliğe 2.79, konuk ekibe ise 2.63 oran veriyor.

Brest 13 Hafta Sonra Kaybetti

Brest, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken şampiyonluk umutlarını koruyor. 13 hafta boyunca maç kaybetmeyen Eric Serge Roy ve öğrencileri, 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı. 13 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 4 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Lens engeline takıldı ve lider ile puan farkını 8’e indirme şansını değerlendiremedi. Maç boyunca Lens kalesinde etkili olmakta zorlanan ev sahibi, 25 hafta sonunda 5. yenilgisini aldı. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan ve 2. sıradaki yerini korumaya devam eden Brest, 25 maç sonunda kalesinde gördüğü 19 golle, ligin aynı zamanda en iyi savunma performansını sergiliyor. Bu hafta Lille’e karşı iç sahada galibiyet arayacak olan Brest, yakın rakibine puan kaptırmak istemiyor.

Lille’de Moraller Yükse

Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu bizlere zorlu Sturm Graz eşleşmesinde bir kez daga gösterdi. İlk maç deplasmanda alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, rövanşta 1-1’lik beraberlikle tur atlamayı başaran Fonseca ve öğrencileri, Aston Villa’nın ardından şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor. Konuk ekibin bu sezon iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle takdir topladığını belirtelim. Fransa Ligue 1’de 25 haftadan 11 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyetle 42 puan toplayan ve 4. sırada yer alan, ekip ligin maç başına en fazla topa sahip olan takımlarından biri. Aynı zamanda başarılı pas yüzdeleriyle de ligin en etkili takımları arasında yer aldıklarını söyleyelim. Reims’e karşı deplasmanda aldığı galibiyetin ardından Rennes ile iç sahada berabere kalan Lille, bu hafta Brest deplasmanında galibiyet arayacak.

Brest – Lille Maç Bilgileri

Brest – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Lille’de ise Samuel Umtiti, Tiago Morais, Adam Ounas ve Andrej Ilic’in sakatlıkları devam ediyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Nabil Bentaleb, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Zirve takibine devam eden Brest ve Lille haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken tarafların, milli ara öncesi çıkacağı Fransa Ligue 1in 26. hafta mücadelesinde, ilk 45 dakika birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.79

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest ve Lille birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı. İki takımda ilk yarıyı golsüz beraberlikle geçerken, ikinci yarıda atılan 1’er golle, puanlar bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.