Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier PSG İddaa Tahmini 17.03.2024

İddaa fikstüründe 17 Mart Pazar akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 26. hafta mücadelesinde, 14. sıradaki Montpellier ile lider PSG karşı karşıya gelecek. Saat 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betelli, Montpellier galibiyetine 5.45, beraberliğe 4.70, PSG galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Montpellier Deplasmanda Kazandı

Fransa Ligue 1’de sezonun sona ermesine 9 hafta kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, 25 haftadan 6 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başardı ve kendisine 13. sırada yer buldu. Geçtiğimiz haftaya kadar ligin Play Out hattında yer alan Michel Der Zakarian ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk oldu. Ligin 6. sırasında yer alan Nice karşısında 2-1’lik deplasman galibiyetine imza atan ev sahibi, Play Out hattından kurtulmayı başardı ve ligde kalmak adına önemli bir galibiyet elde etti. Ligde çıktığı son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşılan Montpellier, kalesini gole kapatmakta zorlanırken, hücum hattında ise hafife alınmayacak bir performans sergiledi. Ligde kalma mücadelesi devam eden ev sahibi, bu hafta ligin lideri karşısına çıkacak.

PSG 20 Haftadır Kaybetmiyor

Luis Enrique ve öğrencileri, 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final, Fransa Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koymayı başaran PSG, Fransa Ligue 1’de ise son 9 haftaya lider giriyor. İspanyol ekibi Real Sociedad’ı devler sahnesinde geçmeyi başaran konuk ekip, hafta içinde Nice engelini 3-1’lik galibiyetle geçti ve Fransa Kupası’nda yoluna devam etti. Zorlu fikstürde maç kaybetmeyen PSG, Fransa Ligue 1’de ise 20 haftadır mağlup olmuyor. En yakın rakibinin 10 puan üzerinde son 9 haftaya girmeyi başaran PSG, son 3 hafta Rennes, Monaco ve Reims karşısında alınan 1’er puana rağmen, şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyorlar. Son 9 haftadan 6 galibiyet alması halinde şampiyonluğu garantileyecek olan PSG, Montpellier engelini galibiyetle geçmek istiyor.

Montpellier – PSG Maç Bilgileri

Montpellier – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Silvan Hefti, Axel Gueguin ve Joris Chotard’ın sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Marquinhos, Presnel Kimpembe, Milan Skriniar ve Marco Asensio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Modibo Sagnan, Boubakar Kouyate, Issiaga Sylla, Khalil Fayad, Silvan Hefti, Jordan Ferri, Teji Savanier, Arnaud Nordin, Akor Adams.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Bradley Barcola.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 20 haftadır maç kaybetmiyor. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren PSG, 3 haftadır beraberliklerden kurtulamıyor. Bu hafta Montpellier deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaklardır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG, deplasmanda rahat bir galibiyet aldı. Tam 6 golle rakibini mağlup etmeyi başaran Enrique ve öğrencileri, 2 gol yediği maçta 3 puanı cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.