İddaa Tahminleri ve Analizleri

Macaristan Türkiye İddaa Tahmini 22.03.2024

Milli ara heyecanı başladı. Hazırlık maçında, Macaristan ile Türkiye kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Macaristan ile Türkiye takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Macaristan galibiyetine 2.30, beraberlik tercihine 3.30, Türkiye galibiyetine ise 3.10 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde 02 (ç) tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Macaristan Grubunu Lider Tamamladı

Macaristan EURO 2024 öncesinde 4 hazırlık maçı oynayacak. İlk maçında Türkiye ile karşı karşıya gelecek olan Marco Rossi’nin ekibi 3 gün sonra Kosova ile kozlarını paylaşacak. EURO 2024 Elemeleri G Grubunu namağlup lider bitiren Macaristan, elemelerin dikkat çeken takımlarından biriydi.Grupta oynadıkları son maçta Karadağ’ı 3-1 ile geçmişlerdi. Özellikle grupta oynadıkları son maçlarda da kalelerini gole kapatamadıklarını belirtelim. Türkiye maçı öncesinde Macaristan’da önemli bir eksik yok.

Türkiye Dikkat Çekiyor

Türkiye’de moraller yerinde. EURO 2024 Elemlerinde iyi bir performans gösteren Milliler, grubunu lider tamamlayarak EURO 2024 bileti almayı başardı. Hırvatistan ve Galler’in yer aldığı grubu lider tamamlamak kolay bir iş değildi. Grupta sadece 1 kez kaybeden Türkiye’nin tek mağlubiyetini Hırvatistan’a karşı aldığını belirtelim. Montella’nın göreve gelişinden bu yana 4 maça çıkan Türkiye bu maçların hiçbirini kaybetmedi. Aralık ayında oynanan hazırlık maçında Almanya’yı deplasmanda 3-2 mağlup eden bir Türkiye vardı. Hazırlık maçında Macaristan’a konuk olacak Türkiye’de Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkartıldı.

Macaristan – Türkiye Maç Bilgileri

Macaristan – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkartıldı.

Macaristan’ın ilk 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Adam Lang, Attila Szalai,Botond Balogh, Callm Styles, Zsolt Nagy, Bendeguz Bolla, Adam Nagy, Daniel Gazdag, Dominik Szoboszlai, Martin Adam

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

İddaa Tahmini

Macaristan EURO 2024 Elemelerinde grup aşamasında iyi bir performans gösterdi. Grupta oynadıkları 8 maçta 18 puan topladılar ve grubu namağlup bir şekilde tamamlayarak EURO 2024 bileti aldılar. Bu hafta hazırlık maçında Türkiye’yi konuk edecekler. Türkiye ise Montella yönetiminde iyi bir hava yakalamış durumda. Hırvatistan ve Galler gibi güçlü takımların yer aldığı grubu lider tamamlayarak doğrudan EURO 2024’e katılmaya hak kazandılar. Son hazırlık maçında da Almanya deplasmanında 3-2 kazanan bir Türkiye var. Türkiye’den bu maçta da iyi bir performans bekliyorum. Macaristan maçın favorisi ama Türkiye bu maçı kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.31

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye hazırlık maçında istediği sonucu alamadı. Macaristan’a deplasmanda 1-0 kaybettiler.