İddaa Tahminleri ve Analizleri

Venezuela İtalya Maç Tahmini 22.03.2024

İddaa fikstüründe 22 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 00:00’da başlama düdüğü çalınacak olan hazırlık maçında, Venezuela ile İtalya karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Chase Stadı ev sahipliği yapıyor.

Rexbet, Venezuela galibiyetine 7.00, beraberliğe 4.33, İtalya galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.24, beraberliğe 3.92, konuk ekibe ise 1.29 oran veriyor.

Venezuela’da Batista Etkisi

2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan Venezuela, 2026 Dünya Kupası yolunda elemelere iyi bir başlangıç yaptı. 2022 kapsamında 18 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 14 mağlubiyetle 10 puanla en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Göreve kötü gidişatın ardından Fernando Batista’yı getirdiler. 2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında 6 maçtan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 9 puan toplayan ve 6. sırada kendine yer bulmayı başaran ve son 5 maçta mağlup olmayan ev sahibi, yazın oynanacak olan Copa America 2024 hazırlıklarına başladı. İtalya karşısında izleyeceğimiz Batista ve öğrencileri, bu önemli test sınavını geçmek istiyor. Ev sahibinin güçlü rakibi karşısında işi zor olsa da, son maçlardaki etkisiyle dikkat çekiyor.

İtalya’da Spalletti Dönemi

Bildiğimiz gibi hem 2018 hem de 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ve tarihi bir başarısızlık gösteren İtalya, EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda ise bitime 2 hafta kala aldığı Kuzey Makedonya galibiyetiyle, 2. sırada yer aldı. Son maçta ise Ukrayna ile golsüz berabere kalan konuk ekip, averajla turnuvaya katılma hakkı kazandı ve rakibi Ukrayna’yı averaj farkıyla geçti. EURO 2020 şampiyonu olarak karşımıza çıkan İtalya, bir kez daha gözünü şampiyonluğa dikti. Teknik adam olarak göreve Napoli’yi 33 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Luciano Spalletti’yi getiren İtalya, tecrübeli teknik adamıyla dikkat çekiyor. Venezuela karşısında hazırlık sürecine başlayacak olan konuk ekip, Güney America takımına karşı kazanarak, iyi bir prova yapmak istiyor. İtalya kadro kalitesi ve son haftalardaki form grafiğiyle galibiyetin favorisi olarak gösteriliyor.

Venezuela – İtalya Maç Bilgileri

Venezuela – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 00:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Chase Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir kesik bulunmuyor.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

İddaa Tahmini

Venezuela ve İtalya son maçlarda kolay maç kaybetmeyen bir takım olarak karşımıza çıkıyor. Etkisini hazırlık maçlarında sürdürmek isteyen taraflar, bu hafta galibiyet arayacak. Formda Venezuela ve İtalya’nın 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Venezuela ve İtalya beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan ise İtalya oldu.