İddaa Tahminleri ve Analizleri

Norveç Çekya İddaa Tahmini 22.03.2024

Norveç sahasında Çekya‘yı konuk edecek. Hazırlık Maçları kapsamında 22 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Norveç galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.50, Çekya galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Norveç’te Moraller Bozuk

Norveç, 2022 Dünya Kupası’ndan sonra Avrupa Şampiyonası’nda da sahne alamayacak. Stale Solbakken ve öğrencileri, son yıllarda önemli yıldızlarıyla umut vaade eden takımlar arasında yer almasına karşın, önce 2022 Dünya Kupası ardından EURO 2024’ü kaçırdı. A Grubu’nda mücadele eden Norveç, 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan topladı ve lider 10, 2. sıranın ise 6 puan gerisinde kaldı. Son 2 maçta İspanya ve İskoçya karşısında 5 puan kaybeden ev sahibi, fırsatları değerlendiremedi. Manchester City formasıyla tarih yazmaya devam eden Erling Haaland kozunu uzun süredir Norveç etkili kullanamadı. .EURO 2024’te yer alacak olan Çekya ile test sınavına çıkacak olan Norveç, taraftarı önünde kazanmak istiyor.

Çekya Kazanmak İstiyor

Ivan Hasek ve öğrencileri, EURO 2024’e hazırlanıyor. EURO 2024 F Grubu’nda Türkiye’nin rakibi olarak göreceğimiz Çekya, kaçan 2022 Dünya Kupası’nın ardından, Avrupa Şampiyonası’nda hata yapmadı. E Grubu’nda mücadele eden konuk ekip, 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 15 puan topladı ve liderlik koltuğunu Arnavutluk ile paylaştı. İkili averajda rakibine geçilmesine rağmen, Çekya gruptan çıkmayı bildi. 8 maçta rakip takım 12 kez havalandırılan konuk ekip, kalesinde ise 6 gol gördü. Bu hafta Norveç karşısına çıkacak olan Holsek’in öğrencileri, EURO 2024’e katılma başarısı gösteremeyen rakibi karşısında kazanmayı hedefliyor. Turnuvanın başlamasına sayılı günler kala, Çekya Norveç karşısında önemli bir test sınavı verecek.

Norveç – Çekya Maç Bilgileri

Norveç – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik.

İddaa Tahmini

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Çekya, Norveç deplasmanına konuk oluyor. Rakibinin aksine elemelerde iyi bir performans grafiği ortaya koyan Çekya, etkisini hazırlık maçlarında sürdürecek ve Norveç karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.17

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Çekya beklediğimiz gibi deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. Konuk ekip 2 golle galip gelmeyi başarırken, Norveç ise taraftarı önünde bulduğu tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.