sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.03.2024

EURO 2024 Elemeleri Play Off ve UEFA Uluslar Ligi Küme Düşme Play Out mücadelelerini, kupon olarak derledik. 21 Mart Perşembe akşamında kazanmanız dileğiyle.

Galler – Finlandiya: MS 1, 1.67 (iddaa) – 30.00 (Bets10); 21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Euro 2024 Elemeler Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesinde, Galler ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Galler, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Türkiye ve Hırvatistan engellerini geçemedi ve Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Doğrudan gruplara kalma şansını kaçıran ev sahibi, 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 12 puan topladı. Galler, lider Türkiye’nin 5 puan gerisinde kalırken ve 2. sıradaki Hırvatistan’ın ise 4 puan gerisinde yer aldı. Ermenistan ve Türkiye’ye karşı aldığı mağlubiyetlerle gruptan çıkma şansını zora sokan Galler, 8 hafta boyunca galibiyet almakta zorlandı. Sadece Letonya’ya karşı 2 maçta galibiyet elde eden Galler, Hırvatistan’a karşı ise iç sahada kazandı. Ermenistan ile berabere kalarak son hafta öncesinde gruptan çıkma şansını büyük ölçüde kaybeden Galler, son maçta Türkiye’yi evinde konuk etti ve berabere kaldı. Robert Page ve ekibi, EURO 2024 hayallerine devam edebilmek için Finlandiya karşısında galibiyet arayacak. Finlandiya, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayarak Play Off aşamasına geçme hakkı kazandı. Markku Kanerva ve ekibi, son iki maçta Kuzey İrlanda ve San Marino’yu mağlup etmelerine rağmen, bu galibiyetler ilk iki sırayı elde etmek için yeterli olmadı. Liderlik yarışında yeterli olamayan Finlandiya, EURO 2024 için Play Off mücadelesi verecek. Konuk ekibin ilk rakibi ise Galler. 8 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 18 puan toplayan Finlandiya, lider Danimarka ve ikinci sıradaki Slovenya’nın 4 puan gerisinde kaldı. 10 maçta 18 gol atan Finlandiya, kalesinde ise 10 gol gördü. Konuk ekip, gruplarda kazandığı 6 maçın 5’inde kalesini gole kapattı. Savunma gücüyle dikkat çeken Finlandiya, Galler karşısında savunma etkisine güveniyor. Markku Kanerva ve öğrencileri, Galler karşısında kağıt üzerinde zayıf halka olarak gösteriliyor. EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nu son 2 haftasında yaşadığı puan kayıplarıyla ilk 2 hayallerine veda etmek zorunda kalan Galler, EURO 2024 şansını devam ettirmek için Play Off mücadelesi verecek. Ev sahibi son maçlarda yapığı hatayı Finlandiya karşısında yapmayacak ve iç sahada kazanacaktır.

Polonya – Estonya: H1, 1.25 (iddaa) – 1.55 (Bets10); Polonya ile Estonya kozlarını paylaşacak. Euro 2024 Elemeler Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesi 21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus. Polonya yeni hocasıyla EURO 2024 hayallerine devam etti. Euro 2024 Elemeleri başlarken E Grubu’ndan doğrudan çıkması beklenilen ev sahibi, Fernando Santos yönetiminde bir türlü beklenilen futbol etkisini gösteremedi. Son maça kadar umutlarını koruyan Polonya, 7 maçın 4’ünde puan kaybetti. Santos ile yollarını ayırma kararı alan ve son maç öncesi göreve Michal Probierz’i getiren Polonya, gruptan lider çıkma şansı devam eden Çekya’ya karşı kaybetmedi ve 3. sıradaki yerini 1 puan farkla koruyarak, Play Off biletini cebine koydu. İlk maçta Çekya’ya karşı 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, son maçta ise rakibine karşı çok daha etkili bir futbol sergiledi. Estonya karşısında galibiyet arayacak olan Polonya, yeni hocasıyla etkisini sürdürmek ve EURO 204 hayallerini korumak istiyor. UEFA Uluslar Ligi D grubunu lider tamamlayarak Estonya, EURO 2024 Play Off A Yolu Yarı Final maçlarına katılma hakkı kazandı. San Marino ve Malta’yı geçerek Uluslar Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan ekip, tüm maçlarını kazandı. Zayıf rakileri karşısında hata yapmayan Estonya,  EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ise beklendiği gibi zayıf halka oldu. 8 maçlık elemelerden sadece 1 puan alabilen Estonya, Belçika, Avusturya, İsveç ve Azerbaycan’a karşı zorlu mücadeleler yaşadı ve averaj takımı konumuna düştü. 8 maçta kalesinde 22 gol gören Estonya, sadece 2 gol atabildi. Polonya karşısında zorlu bir mücadele verecek olan Estonya’nın, EURO 2024 yolunda ilerleme şansı oldukça az. Polonya karısında sürpriz arayacak olan Thomas Haberli ve öğrencileri, kadro kalitesiyle güven vermiyor. Elemelerde rakibinden çok daha iyi bir futbol ortaya koyan ve kadro kalitesiyle eşleşmenin favorisi olarak gösterilen Polonya cephesinde, Probierz dönemi oldukça iyi başladı. Polonya bu hafta rahat bir galibiyetle tur atlayacaktır.

Cebelitarık – Litvanya: KGVAR, 2.27 (iddaa) – 2.75 (Bets10); Cebelitarık ile Litvanya, UEFA Uluslar Ligi Küme Düşme Play Out eşleşmesinde karşı karşıya gelecek. 21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadeleye, Estádio Algarve ev sahipliği yapıyor. Cebelitarık adına işler yoluna gitmiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ve EURO 2024 Elemeleri B Grubu’ndan galibiyet dahi çıkaramadan en alt sırada kendisine yer bulan ev sahibi, 18 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Galibiyetlere alışan ve maç kazanma alışkanlığını uzun süredir kazanamayan Cebelitarık, UEFA Uluslar UEFA Ulusalar C Ligi 4. Grup kapsamında ise 6 maçtan 1 puan çıkarabildi. Gürcistan, Kuzey Makedonya ve Bulgaristan karşısında averaj takımı haline gelen e Julio Ribas’in öğrencileri, 3 gol atıp, kalesinde 18 gole engel olamadı. Bu hafta Küme Düşme Play Out kapsamında Litvanya ile karşı karşıya gelecekler. Litvanya zor günler geçiren takımlardan bir diğeri oldu. Konuk ekip, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ve EURO 2024 Elemeleri G Grubu’nda 16 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Bu galibiyetlerini Bulgaristan’a karşı alan Litvanta, diğer rakiplerine karşı ise zayıf halka olmaktan kurtulamadı.  Galibiyet adına zorlanan konuk ekipte, Bulgaristan galibiyetler moral verirken, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta ise 6 maçta sadece 1 puan elde edebildiler. Faroe Adaları ile evlerinde berabere kaldılar ancak deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Güçsüz rakibi karşısında alınan mağlubiyetle birlikte, Litvanya güven vermekten çok uzakta kaldı. Rakibi gibi uzun süredir katıldığı elemelerde zayıf halka haline gelen Litvanya, Edgaras Jankauskas yönetiminde Cebelitarık’a karşı galibiyet arayacak. Mücadele ettiği kulvarlarda uzun süredir zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan ve averaj takımı haline gelen Cebelitarık ve Litvanya, kümede kalmak için mücadele edecek. Galibiyet hedefindeki iki takımında, 90 dakika sonunda kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.73

Bets10 Bahis Oranı: 127.87