İddaa Tahminleri ve Analizleri

Cebelitarık Litvanya Maç Tahmini 21.03.2024

Cebelitarık ile Litvanya, UEFA Uluslar Ligi Küme Düşme Play Out eşleşmesinde karşı karşıya gelecek. 21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadeleye, Estádio Algarve ev sahipliği yapıyor.

intobet, Cebelitarık galibiyetine 9.50, beraberliğe 4.75, Litvanya galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Mağlubiyetlerin Takımı Cebelitarık

Cebelitarık adına işler yoluna gitmiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ve EURO 2024 Elemeleri B Grubu’ndan galibiyet dahi çıkaramadan en alt sırada kendisine yer bulan ev sahibi, 18 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Galibiyetlere alışan ve maç kazanma alışkanlığını uzun süredir kazanamayan Cebelitarık, UEFA Uluslar UEFA Ulusalar C Ligi 4. Grup kapsamında ise 6 maçtan 1 puan çıkarabildi. Gürcistan, Kuzey Makedonya ve Bulgaristan karşısında averaj takımı haline gelen e Julio Ribas’in öğrencileri, 3 gol atıp, kalesinde 18 gole engel olamadı. Bu hafta Küme Düşme Play Out kapsamında Litvanya ile karşı karşıya gelecekler.

Litvanya Güven Vermedi

Litvanya zor günler geçiren takımlardan bir diğeri oldu. Konuk ekip, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ve EURO 2024 Elemeleri G Grubu’nda 16 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Bu galibiyetlerini Bulgaristan’a karşı alan Litvanta, diğer rakiplerine karşı ise zayıf halka olmaktan kurtulamadı.  Galibiyet adına zorlanan konuk ekipte, Bulgaristan galibiyetler moral verirken, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta ise 6 maçta sadece 1 puan elde edebildiler. Faroe Adaları ile evlerinde berabere kaldılar ancak deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Güçsüz rakibi karşısında alınan mağlubiyetle birlikte, Litvanya güven vermekten çok uzakta kaldı. Rakibi gibi uzun süredir katıldığı elemelerde zayıf halka haline gelen Litvanya, Edgaras Jankauskas yönetiminde Cebelitarık’a karşı galibiyet arayacak.

Cebelitarık – Litvanya Maç Bilgileri

Cebelitarık – Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Do Algarve’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Bradley Banda, Louie John Annesley, Scott Wiseman, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Ethan Britto, Liam Walker, Jayce Olivero, Kian Ronan, Graeme Torilla, Graeme Torilla.

Litvanya’nın 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Limas Klimavicius, Rokas Lekiatas, Artemijus Tutyskinas, Kipras Kazukolovas, Gvidas Gineitis, Karolis Uzela, Eligijus Jankauskas, Deividas Sesplaukis, Gratas Sirgedas, Gytis Paulauskas.

İddaa Tahmini

Mücadele ettiği kulvarlarda uzun süredir zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan ve averaj takımı haline gelen Cebelitarık ve Litvanya, kümede kalmak için mücadele edecek. Galibiyet hedefindeki iki takımında, 90 dakika sonunda kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.27

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cebelitarık ve Litvanya gördükleri kırmızı kartlarla mücadele 10’ar kişi tamamlamak zorunda kaldı. Mücadelede tek gol ise 60. dakikada Armandas Kucys’dan geldi ve Litvanya’yı galibiyete taşıdı.