UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Galler Finlandiya İddaa Tahmini 21.03.2024

21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Euro 2024 Elemeler Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesinde, Galler ile Finlandiya karşı karşıya gelecek.

Bets10, Galler galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.45, Finlandiya galibiyetine ise 4.55 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Galler – Finlandiya mücadelesinde Galler Kazanır seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Galler Umutlarını Korumak İstiyor

Galler, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Türkiye ve Hırvatistan engellerini geçemedi ve Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Doğrudan gruplara kalma şansını kaçıran ev sahibi, 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 12 puan topladı. Galler, lider Türkiye’nin 5 puan gerisinde kalırken ve 2. sıradaki Hırvatistan’ın ise 4 puan gerisinde yer aldı. Ermenistan ve Türkiye’ye karşı aldığı mağlubiyetlerle gruptan çıkma şansını zora sokan Galler, 8 hafta boyunca galibiyet almakta zorlandı. Sadece Letonya’ya karşı 2 maçta galibiyet elde eden Galler, Hırvatistan’a karşı ise iç sahada kazandı. Ermenistan ile berabere kalarak son hafta öncesinde gruptan çıkma şansını büyük ölçüde kaybeden Galler, son maçta Türkiye’yi evinde konuk etti ve berabere kaldı. Robert Page ve ekibi, EURO 2024 hayallerine devam edebilmek için Finlandiya karşısında galibiyet arayacak.

Finlandiya Liderliğe Yetişemedi

Finlandiya, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayarak Play Off aşamasına geçme hakkı kazandı. Markku Kanerva ve ekibi, son iki maçta Kuzey İrlanda ve San Marino’yu mağlup etmelerine rağmen, bu galibiyetler ilk iki sırayı elde etmek için yeterli olmadı. Liderlik yarışında yeterli olamayan Finlandiya, EURO 2024 için Play Off mücadelesi verecek. Konuk ekibin ilk rakibi ise Galler. 8 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 18 puan toplayan Finlandiya, lider Danimarka ve ikinci sıradaki Slovenya’nın 4 puan gerisinde kaldı. 10 maçta 18 gol atan Finlandiya, kalesinde ise 10 gol gördü. Konuk ekip, gruplarda kazandığı 6 maçın 5’inde kalesini gole kapattı. Savunma gücüyle dikkat çeken Finlandiya, Galler karşısında savunma etkisine güveniyor. Markku Kanerva ve öğrencileri, Galler karşısında kağıt üzerinde zayıf halka olarak gösteriliyor.

Galler – Finlandiya Maç Bilgileri

Galler – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cardiff City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Kieffer Moore.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nu son 2 haftasında yaşadığı puan kayıplarıyla ilk 2 hayallerine veda etmek zorunda kalan Galler, EURO 2024 şansını devam ettirmek için Play Off mücadelesi verecek. Ev sahibi son maçlarda yapığı hatayı Finlandiya karşısında yapmayacak ve iç sahada kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: EURO 2024 hayallerine devam eden taraf Galler oldu. Ev sahibi Finlandiya karşısında 4 golle galip gelmeyi başarırken, rakibine ise 90 dakika sonunda 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.