UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Polonya Estonya İddaa Tahmini 21.03.2024

Polonya ile Estonya kozlarını paylaşacak. Euro 2024 Elemeler Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesi 21 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

Bets10, Polonya galibiyetine 1.17, beraberliğe 7.70, Estonya galibiyetine ise 24.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.75, KGYOK 1.44 oran kazandırıyor.

Polonya Mutlak Favori

Polonya yeni hocasıyla EURO 2024 hayallerine devam etti. Euro 2024 Elemeleri başlarken E Grubu’ndan doğrudan çıkması beklenilen ev sahibi, Fernando Santos yönetiminde bir türlü beklenilen futbol etkisini gösteremedi. Son maça kadar umutlarını koruyan Polonya, 7 maçın 4’ünde puan kaybetti. Santos ile yollarını ayırma kararı alan ve son maç öncesi göreve Michal Probierz’i getiren Polonya, gruptan lider çıkma şansı devam eden Çekya’ya karşı kaybetmedi ve 3. sıradaki yerini 1 puan farkla koruyarak, Play Off biletini cebine koydu. İlk maçta Çekya’ya karşı 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, son maçta ise rakibine karşı çok daha etkili bir futbol sergiledi. Estonya karşısında galibiyet arayacak olan Polonya, yeni hocasıyla etkisini sürdürmek ve EURO 204 hayallerini korumak istiyor.

Estonya Sürpriz Peşinde

UEFA Uluslar Ligi D grubunu lider tamamlayarak Estonya, EURO 2024 Play Off A Yolu Yarı Final maçlarına katılma hakkı kazandı. San Marino ve Malta’yı geçerek Uluslar Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan ekip, tüm maçlarını kazandı. Zayıf rakileri karşısında hata yapmayan Estonya,  EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ise beklendiği gibi zayıf halka oldu. 8 maçlık elemelerden sadece 1 puan alabilen Estonya, Belçika, Avusturya, İsveç ve Azerbaycan’a karşı zorlu mücadeleler yaşadı ve averaj takımı konumuna düştü. 8 maçta kalesinde 22 gol gören Estonya, sadece 2 gol atabildi. Polonya karşısında zorlu bir mücadele verecek olan Estonya’nın, EURO 2024 yolunda ilerleme şansı oldukça az. Polonya karısında sürpriz arayacak olan Thomas Haberli ve öğrencileri, kadro kalitesiyle güven vermiyor.

Polonya – Estonya Maç Bilgileri

Polonya – Estonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PGE Narodowy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Robert Lewandowski.

Estonya'nın 11’i Belli mi?

Estonya’nın muhtemel kadrosu: Karl Jakob Hein, Marten Kuusk, Artur Pikk, Vlasiy Sinyavskiy, Maksin Paskotsi, Nikita Baranov, Rocco Shein, Konstantin Vassiljev, Mattias Kait, Henrik Ojamaa, Rauno Sappinen

İddaa Tahmini

Elemelerde rakibinden çok daha iyi bir futbol ortaya koyan ve kadro kalitesiyle eşleşmenin favorisi olarak gösterilen Polonya cephesinde, Probierz dönemi oldukça iyi başladı. Polonya bu hafta rahat bir galibiyetle tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, EURO 2024 yolunda Estonya engelini zorlanmadan geçti. Turun favorisi olarak gösterilen ev sahibi, 5 golle rakibini mağlup etmeyi başardı ve tur biletini cebine koydu. Polonya aldığı rahat galibiyetle bizleri yanıltmadı.