İddaa Tahminleri ve Analizleri

Danimarka İsviçre İddaa Tahmini 23.03.2024

23 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Hazırlık Maçları kapsamında, Danimarka ile İsviçre karşı karşıya gelecek.

Bets10, Danimarka galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.40, İsviçre galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.87, beraberliğe 2.92, konuk ekibe ise 3.19 oran veriyor.

Danimarka Galibiyet Peşinde

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Danimarka, kendisi gibi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan İsviçre ile hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. Kasper Hjulmand önderliğinde EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda liderlik ipini göğüslemeyi başaran ev sahibi, 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başardı. Liderlik için Slovenya ile çekişen Danimarka, 2’li averajda rakibine kurduğu üstünlükle gruptan lider çıkmayı başardı. 10 maç sonunda rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Son Avrupa Şampiyonası’nda Final biletini İngiltere’ye kaptıran ve iyi bir turnuvayı geride bırakan Danimarka, yeniden EURO 2024’ün iddialı takımlarından biri olduğunu göstermek istiyor. İsvçre’ye karşı iç sahada galibiyet arayacak olan ev sahibi, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyor.

İsviçre Liderliği Kaçırdı

EURO 2024 Elemeleri I Grubu’nda liderlik koltuğunu Romanya’ya kaptıran İsviçre, Murat Yakın yönetiminde 2. sırada yer alarak, EURO 2024’e katılmaya hak kazandı. Son haftaya kadar namağlup bir performans grafiği ortaya koyan İsviçre, ilk mağlubiyetini son hafta Romanya deplasmanında 1-0’lık skorla aldı. Liderlik koltuğunu son maçta kaçıran konuk ekip, ilk 9 haftada rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başarırken, son haftada skor dahi üretemedi. Kalesini 10 gole kapatamayan İsviçre, elemelerde hücum performansıyla dikkat çekti. EURO 2024 A Grubu’nda Macaristan, Almanya ve İskoçya ile mücadele verecek olan Murat Yakın ve öğrencileri, hazırlık maçlarına başlıyor. İlk sınavını kendisi gibi EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka karşısında verecekler. Danimarka’ya karşı çıktıkları son 5 maçta da galip gelemeyen konuk ekip, EURO 2024 öncesi iyi bir prova yapmak istiyor.

Danimarka – İsviçre Maç Bilgileri

Danimarka – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Andras Christensen, Thomas Delaney, Rasmus Nissen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Pierre Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Kasper Dolberg.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Admir Mehmedi, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka ile İsviçre, hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. Elemelerde gösterdiği başarıyla dikkat çeken iki takımda, gol adına zorlanmadı ve iyi hücum performansları sergiledi. Tarafların gol yollarındaki etkisini hazırlık maçlarında sürdürmeyi başaracak ve karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. İki takımda 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başaramazken, hazırlık maçından beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.