İddaa Tahminleri ve Analizleri

Slovakya Avusturya İddaa Tahmini 23.03.2024

23 Mart Cumartesi akşamı, Slovakya ile Avusturya karşı karşıya gelecek. Hazırlık Maçları kapsamında bizleri bekleyen mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Slovakya galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.20, Avusturya galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Slovakya Rakibine Maç Kaybetmedi

2022 Dünya Kupası hayallerine Avrupa Elemeleri H Grubu’nda veda eden Slovakya, Stefan Tarkovic ile yollarını ayırdı. EURO 2024 hazırlıklarına Francesco Calzona yönetiminde başlayan ev sahibi, yeni hocasıyla EURO 2024 biletini cebine koydu. Elemelerde J Grubu’nda izlediğimiz Slovakya, Portekiz, Lüksemburg, İzlanda, Bosna Hersek ve Lihtenştayn’a karşı 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başardı. Mağlubiyetlerini Portekiz’e karşı alan Slovakya, liderliği rakibine kaptırmasına rağmen, EURO 2024 biletini almayı başardı. Yazın sahne alacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan ev sahibi, bu hafta hazırlık maçları kapsamında Avusturya karşısına çıkacak. Daha önce rakibiyle hazırlık maçları kapsamında 4 kez karşı karşıya gelen Slovakya, rakibine maç kaybetmedi.

Avusturya’da Rangnick Etkisi

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ilk mağlubiyetini bitime 3 hafta kala Belçika karşısında alan Avusturya, bu sonuçla liderlik pozisyonunu Belçika’ya kaptırdı. Ralf Rangnick’in yönetiminde, Belçika maçına kadar etkileyici bir performans sergileyen Avusturya, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı. Ancak Belçika’ya karşı alınan yenilginin ardından Azerbaycan ve Estonya’yı mağlup ederek gruptan çıkmayı başardılar. 2’li averajla Belçika’ya geçilen konuk ekip, EURO 2024 D Grubu’nda mücadele edecek. Rangnick’in önderliğinde EURO 2024 yolunda son derece iyi bir performans sergileyen Avusturya, 10 maçta rakip fileleri 17 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Yazın başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan konuk ekip, bu hafta Slovakya deplasmanında galibiyet arayacak.

Slovakya – Avusturya Maç Bilgileri

Slovakya – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antona Malatinskeho Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Milan Skriniar, Tomas Hubocan, Lubo Satka, Ondrej Duda, Jakub Hromada, Lukas Haraslin, Marek Hamsik, Juraj Kucka, Robert Mak.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

EURO 2024 yolunda elemeleri son derece etkili bir performansla geçmeyi başaran Slovakya ile Avusturya, hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. İki takımda hazırlık serüvenine galibiyetle başlamak istiyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Avusturya deplasmanda 90 dakika boyunca kalesini gole kapatarak galip gelirken, iyi bir hazırlık sınavı verdi. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Andreas Weimann ve Christoph Baumgartner kaydetti.