İddaa Tahminleri ve Analizleri

İrlanda Cumhuriyeti Belçika Maç Tahmini 23.03.2024

Hazırlık Maçları kapsamında, İrlanda Cumhuriyeti ile Belçika karşı karşıya gelecek. 23 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.40, Belçika galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.68 oran kazandırıyor.

İrlanda Cumhuriyeti Teknik Adam Değiştirdi

EURO 2024 yolunda son derece kötü bir performans grafiği ortaya koyan ve elemeleri geçmeyi başaramayan İrlanda Cumhuriyeti, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Stephen Kenny ile yollarını ayıran ev sahibi, göreve John O’Shea’yi getirdi. Yeni hocasıyla Hazırlık Maçları kapsamında Belçika karşısına çıkacak olan İrlanda Cumhuriyeti, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda 8 maçtan sadece 6 puan çıkarabildi. Sadece en alt sıradaki Cebelitarık’a karşı hem iç saha hem de deplasmanda kazanan ev sahibi, Fransa, Hollanda ve Yunanistan’a karşı ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kötü bir eleme performansı ortaya koyan İrlanda Cumhuriyeti, 8 maçta kalesini 10 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı. 9 golün 7’sini Cebelitarık karşısında kaydeden ekip, geri kalan 6 maçta ise sadece 2 gol bulabildi.

Belçika Hata Yapmak İstemiyor

Belçika zorlanmadan EURO 2024 biletini cebine koydu. EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda mücadele eden Domenico Tedesco ve öğrencileri, Avusturya, İsveç, Azerbaycan ve Estonya engellerini geçerek, namağlup bir performansla gruptan lider çıktı. 8 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran Belçika, Avusturya’yı 2’li averajda geçerek liderlik ipini göğüsledi. Rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi ve liderlik koltuğunu hak etti. EURO 2024 E Grubu’nda mücadele edecek olan Belçika, Avrupa Şampiyonası’nda favoriler arasında yer alıyor. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Belçika, bu hafta hazırlık maçları kapsamında İrlanda Cumhuriyeti karşısına çıkacak. Daha önce rakibine karşı hiç maç kaybetmeyen Belçika, sahaya bir kez daha galibiyetin favorisi olarak çıkıyor.

İrlanda Cumhuriyeti – Belçika Maç Bilgileri

İrlanda Cumhuriyeti – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aviva Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Lukaku.

İddaa Tahmini

EURO 2024 E Grubu’nda mücadele edecek olan Belçika, elemelerde namağlup bir performans ortaya koydu ve gruptan lider çıktı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmayı başaran Belçika, Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi. Hazırlık maçlarına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Belçika, deplasmandan galibiyetle çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. İrlanda Cumhuriyeti ve Belçika maç boyunca gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramazken, mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.