sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.03.2024

İddaa fikstüründe 23 Mart Cumartesi akşamı bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

İrlanda Cumhuriyeti – Belçika: MS 2, 1.87 (iddaa) – 2.10 (Bets10); Hazırlık Maçları kapsamında, İrlanda Cumhuriyeti ile Belçika karşı karşıya gelecek. 23 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. EURO 2024 yolunda son derece kötü bir performans grafiği ortaya koyan ve elemeleri geçmeyi başaramayan İrlanda Cumhuriyeti, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Stephen Kenny ile yollarını ayıran ev sahibi, göreve John O’Shea’yi getirdi. Yeni hocasıyla Hazırlık Maçları kapsamında Belçika karşısına çıkacak olan İrlanda Cumhuriyeti, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda 8 maçtan sadece 6 puan çıkarabildi. Sadece en alt sıradaki Cebelitarık’a karşı hem iç saha hem de deplasmanda kazanan ev sahibi, Fransa, Hollanda ve Yunanistan’a karşı ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kötü bir eleme performansı ortaya koyan İrlanda Cumhuriyeti, 8 maçta kalesini 10 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı. 9 golün 7’sini Cebelitarık karşısında kaydeden ekip, geri kalan 6 maçta ise sadece 2 gol bulabildi. Belçika zorlanmadan EURO 2024 biletini cebine koydu. EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda mücadele eden Domenico Tedesco ve öğrencileri, Avusturya, İsveç, Azerbaycan ve Estonya engellerini geçerek, namağlup bir performansla gruptan lider çıktı. 8 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran Belçika, Avusturya’yı 2’li averajda geçerek liderlik ipini göğüsledi. Rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi ve liderlik koltuğunu hak etti. EURO 2024 E Grubu’nda mücadele edecek olan Belçika, Avrupa Şampiyonası’nda favoriler arasında yer alıyor. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Belçika, bu hafta hazırlık maçları kapsamında İrlanda Cumhuriyeti karşısına çıkacak. Daha önce rakibine karşı hiç maç kaybetmeyen Belçika, sahaya bir kez daha galibiyetin favorisi olarak çıkıyor. EURO 2024 E Grubu’nda mücadele edecek olan Belçika, elemelerde namağlup bir performans ortaya koydu ve gruptan lider çıktı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmayı başaran Belçika, Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi. Hazırlık maçlarına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Belçika, deplasmandan galibiyetle çıkacaktır.

Slovakya – Avusturya: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 2.00 (Bets10); 23 Mart Cumartesi akşamı, Slovakya ile Avusturya karşı karşıya gelecek. Hazırlık Maçları kapsamında bizleri bekleyen mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası hayallerine Avrupa Elemeleri H Grubu’nda veda eden Slovakya, Stefan Tarkovic ile yollarını ayırdı. EURO 2024 hazırlıklarına Francesco Calzona yönetiminde başlayan ev sahibi, yeni hocasıyla EURO 2024 biletini cebine koydu. Elemelerde J Grubu’nda izlediğimiz Slovakya, Portekiz, Lüksemburg, İzlanda, Bosna Hersek ve Lihtenştayn’a karşı 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başardı. Mağlubiyetlerini Portekiz’e karşı alan Slovakya, liderliği rakibine kaptırmasına rağmen, EURO 2024 biletini almayı başardı. Yazın sahne alacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan ev sahibi, bu hafta hazırlık maçları kapsamında Avusturya karşısına çıkacak. Daha önce rakibiyle hazırlık maçları kapsamında 4 kez karşı karşıya gelen Slovakya, rakibine maç kaybetmedi. EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ilk mağlubiyetini bitime 3 hafta kala Belçika karşısında alan Avusturya, bu sonuçla liderlik pozisyonunu Belçika’ya kaptırdı. Ralf Rangnick’in yönetiminde, Belçika maçına kadar etkileyici bir performans sergileyen Avusturya, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı. Ancak Belçika’ya karşı alınan yenilginin ardından Azerbaycan ve Estonya’yı mağlup ederek gruptan çıkmayı başardılar. 2’li averajla Belçika’ya geçilen konuk ekip, EURO 2024 D Grubu’nda mücadele edecek. Rangnick’in önderliğinde EURO 2024 yolunda son derece iyi bir performans sergileyen Avusturya, 10 maçta rakip fileleri 17 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Yazın başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan konuk ekip, bu hafta Slovakya deplasmanında galibiyet arayacak. EURO 2024 yolunda elemeleri son derece etkili bir performansla geçmeyi başaran Slovakya ile Avusturya, hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. İki takımda hazırlık serüvenine galibiyetle başlamak istiyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Danimarka – İsviçre: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.87 (Bets10); 23 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Hazırlık Maçları kapsamında, Danimarka ile İsviçre karşı karşıya gelecek. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Danimarka, kendisi gibi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan İsviçre ile hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. Kasper Hjulmand önderliğinde EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda liderlik ipini göğüslemeyi başaran ev sahibi, 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başardı. Liderlik için Slovenya ile çekişen Danimarka, 2’li averajda rakibine kurduğu üstünlükle gruptan lider çıkmayı başardı. 10 maç sonunda rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Son Avrupa Şampiyonası’nda Final biletini İngiltere’ye kaptıran ve iyi bir turnuvayı geride bırakan Danimarka, yeniden EURO 2024’ün iddialı takımlarından biri olduğunu göstermek istiyor. İsvçre’ye karşı iç sahada galibiyet arayacak olan ev sahibi, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyor. EURO 2024 Elemeleri I Grubu’nda liderlik koltuğunu Romanya’ya kaptıran İsviçre, Murat Yakın yönetiminde 2. sırada yer alarak, EURO 2024’e katılmaya hak kazandı. Son haftaya kadar namağlup bir performans grafiği ortaya koyan İsviçre, ilk mağlubiyetini son hafta Romanya deplasmanında 1-0’lık skorla aldı. Liderlik koltuğunu son maçta kaçıran konuk ekip, ilk 9 haftada rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başarırken, son haftada skor dahi üretemedi. Kalesini 10 gole kapatamayan İsviçre, elemelerde hücum performansıyla dikkat çekti. EURO 2024 A Grubu’nda Macaristan, Almanya ve İskoçya ile mücadele verecek olan Murat Yakın ve öğrencileri, hazırlık maçlarına başlıyor. İlk sınavını kendisi gibi EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka karşısında verecekler. Danimarka’ya karşı çıktıkları son 5 maçta da galip gelemeyen konuk ekip, EURO 2024 öncesi iyi bir prova yapmak istiyor. EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka ile İsviçre, hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. Elemelerde gösterdiği başarıyla dikkat çeken iki takımda, gol adına zorlanmadı ve iyi hücum performansları sergiledi. Tarafların gol yollarındaki etkisini hazırlık maçlarında sürdürmeyi başaracak ve karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.69

Bets10 Bahis Oranı: 7.85