İddaa Tahminleri ve Analizleri

Almanya Hollanda İddaa Tahmini 26.03.2024

26 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayacak olan mücadelede, Almanya ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Hazırlık Maçları kapsamında sahne alacak mücadeleye, Deutsche Bank Park ev sahipliği yapacak.

Bets10, Almanya galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.75, Hollanda galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde ise 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Almanya’da Moraller Yerinde

EURO 2024 A Grubu’nda, İskoçya, Macaristan ve İsviçre ile mücadele edecek olan Almanya, Julian Nagelsmann yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. EURO 2024 öncesi ilk hazırlık sınavını geçen hafta Fransa karşısında veren Panzerler, müthiş bir futbolla güçlü rakibini deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Havertz ve Wirtz ikilisi mücadelede skoru belirleyen isimler olurken, Musiala’da hücum hattında etkili bir futbol sergiledi. Hem savunma hem de hücum performansıyla tam not alan Almanya, henüz 7. saniyede müthi bir golle 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, geri kalan dakikalarda da oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başardı. Ev sahibi bu hafta taraftarı önünde Hollanda’ya karşı galibiyet arayacak. EURO 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Hollanda Galibiyet Hedefinde

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda liderliği Fransa’ya kaptıran Hollanda, Yunanistan, İrlanda Cumhuriyeti ve Cebelitarık’ı geçerek, EURO 2024 biletini cebine koydu. Ronald Koeman’ın göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçmeye başlayan Portakallar, hazırlık maçları kapsamında EURO 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçları serüvenine geçtiğimiz hafta İskoçya karşısında 4-0’lık galibiyetle başlayan Hollanda, sahalara iyi bir geri dönüş yaptı. Reijnders, Wijnaldum, Weghorst ve Malen’in golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip hücum hattında gösterdiği etkiyle dikkat çekti. Koman ve öğrencileri, ev sahibi Almanya karşısında iyi bir prova yapmayı hedefliyor.

Almanya – Hollanda Maç Bilgileri

Almanya – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Marc Andre Ter Stegen, Antonio Rüdiger, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, David Raum, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya, hazırlık maçları serüvenine Fransa galibiyetiyle başladı. Hollanda ise İskoçya karşısında rahat bir galibiyet aldı. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya iç sahada kazanmaya devam etti. Ev sahibi Hollanda karşısında 2 golle galip gelmeyi başardı. Hollanda ise tek gol bulduğu deplasmanda, mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılıklı gollerle mücadelede 2.5 gol barajı aşıldı. Kazananları tebrik ederiz.