İddaa Tahminleri ve Analizleri

Danimarka Faroe Adaları Maç Tahmini 26.03.2024

Hazırlık Maçları kapsamında, 26 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 22:15’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Danimarka ile Faroe Adaları karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Brøndby Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Danimarka galibiyetine 1.10, beraberliğe 9.00, Faroe Adaları galibiyetine ise 26.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.95, KGYOK 1.40 oran kazandırıyor.

Danimarka Galibiyet Peşinde

Danimarka, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan topladı. Aynı puana sahip olduğu Slovenya’yı 2’li averajla geride bırakarak liderlik koltuğuna oturdu. EUR0 2024 hazırlıklarına başlayan Kasper Hjulmand ve öğrencileri, geride bıraktığımız hafta İsviçre ile iç sahada karşı karşıya geldi. Mücadeleden gol sesi çıkmazken, iki takımda sahadan beraberlikle ayrıldı. Tarafların denk bir mücadeleyle oyun olarak da birbirlerine üstünlük kuramadığını söyleyelim. Hazırlık serüvenine devam eden Danimarka, bu hafta ise iç sahada Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi güçsüz rakibi karşısında rahat bir galibiyetle moral depolamak istiyor.

Faroe Adaları Galibiyetten Uzak

Faroe Adaları mağlubiyetlerine ve katıldığı eleme gruplarında zayıf halka olmaya devam ediyor. EURO 2024 Elemeleri E Grubu’ndan galibiyet çıkarmayı başaramayan ve averaj takımı haline gelen Faroe Adaları, 8 maçlık fikstürü 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Kalesinde tam 13 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 2 kez havalandırabildi. Skor üretmekte dahi fazlasıyla zorlanan Hakan Ericsson ve öğrencileri, bu hafta hazırlık maçları kapsamında Danimarka deplasmanına konuk olacak. Faroe Adaları hem EURO 2024 yolunda sergilediği performans grafiği hem de kadro kalitesiyle, güven vermekten çok uzakta. Danimarka karşısında sürpriz arayacak olan konuk ekibin, işi oldukça zor.

Danimarka – Faroe Adaları Maç Bilgileri

Danimarka – Faroe Adaları Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Andras Christensen, Thomas Delaney, Rasmus Nissen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Pierre Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Kasper Dolberg.

Faroe Adaları’nın ilk 11’i Belli mi?

Faroe Adaları’nın muhtemel kadrosu: Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Odmar Faero, Ragnar Nattestad, Gilli Sörensen, Gunnar Vatnhamar, Hallur Hansson, Brandur Olsen, Salvi Vatinhammar, Klaemint Olsen, Joan Edmundsson.

İddaa Tahmini

Sahaya favori olarak çıkacak olan Danimarka, EURO 2024 hazırlıklarında rahat bir galibiyetle moral bulmak istiyor. İsviçre ile berabere kalan Danimarka, bu kez Faroe Adaları karşısında hata yapmayacak ve rahat bir galibiyete ima atacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Danimarka iç sahada kazandı. Ev sahibi Faroe Adaları’na 90 dakika boyunca gol şansı tanımazken, Emile Hojbjerg ve Mohammed Daramy ikilisinin golleri galibiyeti getirdi.