İddaa Tahminleri ve Analizleri

İspanya Brezilya Maç Tahmini 26.03.2024

İspanya sahasında Brezilya‘yı konuk edecek. Hazırlık Maçları kapsamında 26 Mart Salı akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 23:30’da başlıyor. Dev maça Santiago Bernabéu Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, İspanya galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.40, Brezilya galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini seçmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

İspanya İyi Başlamadı

Luis de la Fuente ve öğrencileri, EURO 2024 hazırlıklarına mağlubiyetle başladı. İç sahada Kolombiya’yı konuk eden İspanya, üstün bir oyun ortaya koymasına karşın, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. 90 dakika boyunca Kolombiya savunmasının kilidini açmayı başaramayan Matadorlar, hazırlık serüvenine iyi bir başlangıç yapamadı. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda 8 maçtan 7 galibiyet lider çıkarmayı ev sahibi, rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 5 gole izin verdi. Grup aşamalarında hücum etkisiyle dikkat çeken İspanya, hazırlık maçları kapsamında ise henüz beklediğimiz hücum etkisini gösteremedi. Bu hafta Brezilya ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Matadorlar, evinde kazanmak istiyor.

Endrick Attı Brezilya Kazandı

2020 Copa America şampiyonluğunu finalde Arjantin’e karşı kaybeden Brezilya, 2022 Dünya Kupası’nda ise şampiyonluk hayallerine çeyrek final eşleşmesinde veda etti. Dorival Junior önderliğinde Copa America şampiyonluğuna odaklanan ve hazırlıklarına devam eden Sambacılar, ilk hazırlık sınavını geçtiğimiz hafta İngiltere deplasmanında verdi. Genç yıldız Endrick’in bitime 10 dakika kala kaydetti tek gol, Brezilya’yı galibiyete taşıdı. Hazırlık maçlarında galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, bu hafta İspanya deplasmanına konuk olacak. Kadrosunu gençleştiren ve yeni bir jenerasyon ile yükselişe geçmek isteyen Brezilya, geçen hafta olumlu sinyaller verdi. İspanya hazırlık maçlarına mağlubiyetle başlarken, moralsiz rakibine karşı Brezilya kazanmak istiyor.

İspanya – Brezilya Maç Bilgileri

İspanya – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabéu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Alisson, Danilo, Wendell, Marquinhos, Alex Sandro, Carlos Casemiro, Lucas Paqueta, Raphinha, Endrick, Vinicius Junior, Richarlison.

İddaa Tahmini

EURO 2024 ve Copa America hazırlıklarına devam eden iki takım karşı karşıya geliyor. Kadrosunu gençleştiren iki takımda, önemli potansiyelleri kadrosunda bulunduruyor. Dev maç sona erdiğinde, İspanya ve Brezilya’nın rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya üstünlüğünü koruyamadı. Skoru hem 2-0 hem de 3-2’ye getirmeyi başaran Matadorlar, Brezilya karşısında skoru koruyamadı. Tam 6 golün atıldığı maçta, taraflar 3’er golle berabere kaldı. Kazananları tebrik ederiz.