Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Toulouse Maç Tahmini 31.03.2024

31 Mart Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1′in 27. hafta mücadelesinde, Clermont ile Toulouse karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Clermont galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.40, Toulouse galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Clermont Toparlanma Sinyalleri Verdi

8 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Clermont, düşme hattını beraber paylaştığı Metz karşısında 1-0’lık deplasman mağlubiyetinden kurtulamazken, düşme hattının üzeriyle puan farkının 8’e yükselmesine engel olamadı. Ligde kalma yolunda ağır bir darbe alan Pascal Gastien ve öğrencileri, milli ara öncesinde Le Havre’yi mağlup ederek, hem moral buldu hem de düşme hattının üzeriyle puan farkını 6’ya indirdi. Kritik bir galibiyet alan ev sahibi, 26 hafta sonunda 4. galibiyetini aldı. Hala ligin en zayıf halkası olmaya devam eden Clermont, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Yediği 49 golle ligin en zayıf savunma performansını sergileyen ev sahibi, son haftayla birlikte hem savunma hem de hücum hattında toparlanma sinyalleri verdi.

Toulouse Tehlike Hattında

Toulouse cephesinde düşüş yeniden başladı. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını küme düşme hattının içerisinde tamamlayan Carles Martinez ve öğrencileri, ikinci yarıya galibiyetlerle başlarken, düşme potasından kurtuldu. 3 hafta boyunca Monaco, Lille ve Nice karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılan konuk ekip, son 2 haftada önce Le Havre ardından Lyon’a karşı kaybetti ve düşme hattıyla puan farkını açma şansını değerlendiremedi. 26 haftayı 7 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse’un, bitime 8 hafta kala düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunuyor. Bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Clermont’a deplasmanda konuk olacak olan Martinez’in öğrencileri, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Toulouse düşme hattıyla puan farkını açma şansını bir kez daha kaçırmak istemiyor.

Clermont – Toulouse Maç Bilgileri

Clermont – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Cheick Konate, Maxime Gonalons’un sakatlığı devam ederken, Elbasan Rashani, Johan Gastien ve Neto Borges kırmızı kart cezalısı. Toulouse cephesinde ise Stijn Spierings ve Aron Donnum kart cezalısı.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Habib Keita, Johan Gastien, Alan Virginius.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Logan Costa, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Gabriel Suazo, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya küme düşme tehlikesiyle girmek zorunda kalan Clermont ve Toulouse, milli ara dönüşünde galibiyet arayacak. Ligin zayıf savunma performanslarından birini sergileyen iki takımında, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse deplasmanda Clermont engelini zorlanmadan geçti. Konuk ekip rakibini milli ara dönüşünde 3 golle mağlup etmeyi başarırken, 90 dakika kalesinde gole geçit vermedi. Toulouse hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans sergiledi.