Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Brest İddaa Tahmini 31.03.2024

Fransa Ligue 1‘in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 27. hafta mücadelesinde, Lorient ile Brest karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 5 ekranlarından 31 Mart Pazar günü canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 14:00.

Rexbet, Lorient galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.45, Brest galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.45, beraberliğe 2.99, konuk ekibe ise 1.76 oran veriyor.

Lorient Ligde Kalmaya Çalışıyor

Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, Lorient’in küme düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunuyor. Regis Le Bris direktörlüğünde 26 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, milli ara öncesinde konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Zirve takibine devam eden rakibine karşı iyi bir sonunca imza atan Lorient, 10 kişiyle son dakikada beraberlik golünü buldu. Son haftalarda sezon geneline oranla daha iyi performanslar sergilemeyi başaran ev sahibi, ligde kalmak adına önemli adımlar attı. Son 8 8 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başardılar. Hala tehlike hattının içerisinde kalmaya devam eden Lorient, milli ara dönüşü Brest karşısında galibiyet arayacak. Liderin en yakın takipçisi karşısında, ev sahibinin sürpriz arayacağını söyleyelim.

Brest Zirve Takibini Bırakmadı

Brest, sezonun en sürpriz performanslarından birini sergileyerek 26 haftada 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 47 puan topladı. Liderle aralarında 12 puanlık bir fark bulunuyor ve bitime 8 hafta kala hala şampiyonluk için umutları var. 13 hafta boyunca namağlup performans grafiğiyle zirve takibini bırakmayan konuk ekip, önce Lens karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı, ardından Lille ile milli ara öncesinde 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Brest, milli ara dönüşü Lorient karşısında galibiyet arayacak. Zirveyle puan farkının açılmasını istemeyen Eric Serge Roy ve öğrencileri, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-0 mağlup ettiği Lorient karşısına çıkıyor. 26 haftada 36 gole imza atan Brest, kalesinde ise sadece 20 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen takımın Serge Roy ve öğrencilerinin olduğunu belirtelim.

Lorient – Brest Maç Bilgileri

Lorient – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Montassar Talbi ve Igor Silva’nın sakatlıkları devam ediyor. Aiyegun Tosin ise kart cezalısı. Brest cephesinde ise Pierre Lees-Melou kart cezalısı.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Mohamed Bamba.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 13 maçlık serisi sona eren Brest, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Kayıplara rağmen hala liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, milli aradan galibiyetle dönecek ve Lorient engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest üst sıraları bırakmıyor. Skoru belirleyen isim bitime 4 dakika kala Romain Del Castillo oldu ve konuk ekibin Ligue 1’de harika performansını sürdürmesini sağladı. Kazananları tebrik ederiz.