İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Real Betis İddaa Tahmini 31.03.2024

İspanya La Liga’da şampiyonluk umutlarını iyice azaltan Girona evinde, Real Betis’i konuk edecek. Mücadele saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

GironaReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Girona kazanır 1.78, beraberlik 3.95, Real Betis kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Girona’nın Umutları Azaldı 

Girona La Liga’da şampiyonluk şansını iyice azalttı. Milli maç arasından önceki hafta Getafe deplasmanına konuk olan ve kazanması beklenen Girona mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son 3 haftada 2. Yenilgisini alan Girona’nın lider Real Madrid’in 10 puan gerisine düştüğünü belirtelim. Öte yandan Barcelona’nın kazandığı haftada da kaybeden Girona La Liga’da 3. Sıraya geriledi. Bu hafta sonu Montilivi’de Real Betis’i konuk edecek Girona’da Savio kart cezalısı. Toni Villa, Ricard Artero ve Yangel Herrera ise sakat olan isimler. 

Real Betis 3 Maçtır Kaybediyor 

Real Betis’de işler yolunda gitmiyor. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartamadı. Milli maç arasından önceki hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Real Betis mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Atletico Madrid, Villarreal ve Rayo Vallecano maçlarından puan çıkartamayan Real Betis’de moraller bozuk. Avrupa umutları da tehileye girmeye başlayan Real Betis bu hafta sonu Girona’nın konuğı olacak. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Marc Bartra’nın sakatlığı sürüyor. 

Girona – Real Betis Maç Bilgileri

Girona – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Savio kart cezalısı. Toni Villa, Ricard Artero ve Yangel Herrera ise sakat olan isimler. Real Betis’de Marc Bartra’nın sakatlığı sürüyor. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Girona’da moraller bozuk. La Liga’da milli araya mağlubiyet ile giren Girona, Getafe deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile dönmüştü. La Liga’da son 7 maçta sadece 2 kez kazanabildiler. Real Betis’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybeden Real Betis üst üste 3. Yenilgisini aldı. Bu hafta konuk olacakları Girona deplasmanında da ne yapacakları merak konusu. Girona’nın son haftalarda maçları az gollü geçiyor. Real Betis’de son 3 maçını kaybetti ve gidişat kötü. Düşük skorlu bir 90 dakika bekliyorum. Fileler 3 kez havalanmaz. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.90

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.15

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…