İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Real Sociedad Bahis Tahmini 31.03.2024

İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Real Sociedad deplasmanda, Alaves’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alaves ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alaves kazanır 3.35, beraberlik 2.98, Real Sociedad kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.     

Alaves Deplasmanda Kaybetti 

Alaves La Liga’da son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Alaves mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 7 maçta sadece Rayo Vallecano karşısında kazanabilen bir Alaves var. Luis Garcia’nın öğrencileri 32 puana sahip ve düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Şimdilik rahat bir konumdalar ama kalan 9 hafta senaryolar değişebilir. Bu hafta sonu Real Sociedad’ı konuk edecek olan Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor. 

Real Sociedad 2 Maçtır Kazanıyor 

Real Sociedad’ın La Liga’da Avrupa umutları devam ediyor. Son 2 haftada üst üste galibiyetler alarak çıkışa geçmeyi başaran Bask ekibi milli araya Cadiz galibiyeti ile girdi. Anoeta’da konuk ettikleri rakibini 2-0 mağlup ederek son 2 haftada 6 puan topladılar. Atletico Madrid, Real Betis ve Valencia’nın puan kaybetti haftada kazanmayı başaran ve haftanın en karlı takımı olan Real Sociedad’da moraller yerinde. Bu hafta sonu Mendizorrotza’da konuk olacakları Alaves karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Robin Le Normand kart cezalısı. Carlos Fernandez, Brais Mendez ve Aihen Munoz’un ise sakatlıkları devam ediyor. 

Alaves – Real Sociedad Maç Bilgileri

Alaves – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor. Real Sociedad’da Robin Le Normand kart cezalısı. Carlos Fernandez, Brais Mendez ve Aihen Munoz’un ise sakatlıkları devam ediyor. 

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

Alaves son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Milli araya Athletic Bilbao mağlubiyet ile giren Alaves son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Real Sociedad ise Anoetat’da Cadiz’i 2-0 ile geçerek çıkışını sürdürdü. Son 2 maçta Granada ve Alaves’i mağlup ettiler. Alaves deplasmanında da favori olarak gösterilen Real Sociedad’dan 3 puan beklentim var. Bask ekibi kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.13

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…