İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 31.03.2024

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Athletic Bilbao deplasmanda, lider Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.58, beraberlik tercihinin 4.25, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 5.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid Liderliğini Sürdürüyor 

Real Madrid’de moraller yerinde. La Liga’da şampiyonluğun en güçlü adayı olan Real Madrid, milli maç arasından önceki hafta El Sadar’da konuk olduğu Osasuna’yı 4-2 mağlup etmeyi başardı. Rahat bir galibiyet alan Real Madrid aylardır La Liga’da mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu sezon sadece 1 kez kaybettiler. En yakın takipçisi Barcelona’nın 8 puan önünde liderliğini koruyan Ancelotti’nin ekibi bu hafta sonu Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de Vinicius Junior kart cezalısı. Eder Militan Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao’da Şampiyonlar Ligi Umutları 

Athletic Bilbao La Lig’da uzun bir aradan sonra 4. Sıraya yükselmeyi başardı. Milli maç arasından önceki hafta San Mames Barria’da Cadiz’i konuk eden Bask ekibi mücadeleyi 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Atletico Madrid’in mağlup olduğu haftada fırsatı iyi değerlendiren Ernesto Valverde’nin öğrencileri son 3 haftadan 7 puan çıkartmış durumda. Bu hafta sonu ise lider Real Madrid karşısında Bernabeu’da sürpriz arayacaklar. Athletic Bilbao sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-0 kaybetmişti. Bu maçta da işleri bir hayli zor olacak. 

Real Madrid – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Vinicius Junior kart cezalısı. Eder Militan Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Brahim Diaz, Rodrygo

Athletic Bilbao'nun ilk 11'i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da liderliğini sürdürüyor. Milli araya Osasuna galibiyeti ile giren Real Madrid, El Sadar’da rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da tam 23 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyorlar. Athletic Bilbao ise son haftalarda yine iyi bir hava yakaladı. Milli araya Alaves galibiyeti ile giren Bask ekibi son 3 maçında 7 puan topladı ve ilk 4 umutlarını sürdürdü. Bu hafta lider Real Madrid’e konuk olacaklar. Ancelotti’nin ekibi taraftarı önünde hata yapmaz ve 3 puanı alarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…