İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Brighton İddaa Tahmini 31.03.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 2 maç var. Günün ilk maçında Liverpool evinde, Brighton ile kozlarını paylaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.43, beraberlik 5.50, Brighton kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 1 ve 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Liverpool Kazanmak Zorunda

Liverpool Premier Lig’de uzun bir aradan sonra liderliği kaptırdı. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’da konuk ettiği Manchester City ile 1-1 berabere kalan Liverpool, Arsenal’ın kazandığı haftada 2 puan bırakınca, Premier Lig’in yeni lideri Arsenal oldu. Arsenal ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Arsenal’ın elinde. Bu hafta sonu Jurgen Klopp’un ekibi Anfield’da Brighton’ı konuk edecek. Lider Arsenal’ın 3. sıradaki Manchester City ile karşılaşacağını düşünürsek, Liverpool’un kazanmaktan başka çaresi yok. Brighton karşısında maçın net favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Diogo Jota, Andrew Robertson, Alisson Becker ve Trent Alexander Arnold’un sakatlıkları devam ediyor.

Brighton’ın İşi Zor

Brigton’ın Premier Lig’de bu sezon tek hedefi ilk 7 içinde yer alabilmek. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri milli maç arasından önceki hafta AMEX’de Nottingham Forest’ı konuk etmiş ve rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Brighton 42 puan ile 8. sırada yer alıyor. West Ham’ın sadece 2 puan gerisindeler ve Brighton’ın 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Brighton’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Kaoru Mitoma, Solomon March ve Jack Hishelwood’un sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Brighton Maç Bilgileri

Liverpool – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Diogo Jota, Andrew Robertson, Alisson Becker ve Trent Alexander Arnold’un sakatlıkları devam ediyor. Brighton’da Kaoru Mitoma, Solomon March ve Jack Hishelwood’un sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Liverpool’un 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Anfield’da konuk ettikleri Manchester City ile 1-1 berabere kalan Liverpool liderliği de Arsenal’a kaptırdı. Lider Arsenal ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Arsenal’ın elinde. Brighton ise 2 maç aradan sonra kazanarak moral buldu. AMEX’de Nottingham Forest engelini 2-0 ile geçtiler. Bu hafta Anfield’da işleri zor. Liverpool’un kazanması gereken bir hafta. Lider Arsenal’ın Manchester City deplasmanına konuk olacağını düşünürsek, Liverpool’un kazaması halinde lider olma şansı son derece yüksek. Klopp’un öğrencileri farklı kazanarak 3 puanın sahibi olur.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…