İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Arsenal İddaa Tahmini 31.03.2024

İngiltere Premier Lig’de sezonun en önemli maçlarından biri. Manchester City evinde, Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester City ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.88, beraberlik 3.85, Arsenal kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Manchester City Galibiyet Peşinde

Manchester City’nin Premier Lig’de şampiyonluk umutları sürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’da Liverpool ile 1-1 berabere kalan Pep Guardiola’nın ekibi 3. sıraya geriledi. Lider Arsenal ile aralarında 1 puanlık fark var ve bu hafta sonu Etihad’da Arsenal’ı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Arsenal 1-0 kazanmıştı. Bu sezon Manchester City’nin özellikle büyük maçlarda zorlandığını biliyoruz. Arsenal karşısında kaybetmeleri halinde şampiyonluk şansları büyük ölçüde azalacak. Maç öncesinde Manchester City’de Ederson, John Stones ve Matheus Nunes’in sakatlıkları sürüyor.

Arsenal 8 Maçtır Kazanıyor

Arsenal Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Emirates’de Brentford’u konuk eden Londra ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 8. galibiyetini alan Arsenal, Liverpool’un puan kaybı yaşadığı haftada Premier Lig’in yeni lideri oldu. Son dönemde müthiş bir seri yakalayan Arsenal bu hafta Emirates’de Manchester City’nin konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Arsenal 1-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ederson, John Stones ve Matheus Nunes’in sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Manuel Akanji, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

İddaa Tahmini

Manchester City 3 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı. Anfield’da Liverpool ile 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta sonu ise lider Arsenal’ı konuk edecekler. Arsenal ise son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Arteta’nın ekibi Brentford’u 2-1 mağlup ederek liderliğe yükselmişti. Üst üste 8 maçtır kazanıyorlar ama karşılarında oldukça güçlü bir rakip var. Etihad’da gollü bir 90 dakika bekliyorum. Hem Manchester City hem de Arsenal gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…