Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Köln Maç Tahmini 31.03.2024

31 Mart Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 27. hafta mücadelesinde, Augsburg ile Köln karşı karşıya gelecek.

intobet, Augsburg galibiyetine 1.81, beraberliğe 3.95, Köln galibiyetine ise 4.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Augsburg Vites Yükseltti

Augsburg son haftalarda çok formda. Jess Thorup ve öğrencileri, son 4 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti ve son 8 haftaya girilirken Avrupa yarışında iddialı bir konumda yer aldı. Son 4 haftada Freiburg, Darmstadt 98, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında 12 golle 12 puan toplamayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir form grafiği elde etmeyi başaran Augsburg, milli ara dönüşü evinde Köln’ü konuk edecek. 26 haftadan 9 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle 35 puan toplamayı başaran ev sahibi, ligin 7. sırasında yer alıyor. Bu sezon çıktığı 26 maçın 20’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran Augsburg, son 8 haftaya girilirken, iyi bir hücum performansı sergiledi. Ermedin Demirovic attığı 14 golle takımın en golcü ismi olurken, özellikle son 4 haftada Augsburg golcüleri rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardı.

Köln’de Tehlike Devam Ediyor

Köln, Timo Schultz’un yönetiminde puan kayıplarına devam ediyor. Mönchengladbach deplasmanında 2 kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü korumayı başaramayan ve mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan Köln, milli ara öncesi iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında ise sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son haftalarda savunmada önemli zafiyetler gösteren konuk ekip, son 6 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. Schultz’un göreve gelişiyle birlikte son 10 haftada ise sadece Frankfurt’u mağlup etmeyi başarabildiler. 26 haftanın 23’ünde puan kayıplarına engel olamayan Köln, milli ara dönüşü Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak. Küme düşme hattının üzeriyle arasında 7 puan fark bulunan konuk ekibin, bitime 8 hafta kala puan kayıplarına son vermeye ve yükselişe geçmeye ihtiyacı var.

Augsburg – Köln Maç Bilgileri

Augsburg – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Niklas Dorsch ve Robert Gumny’nin sakatlıkları devam ediyor. Ermedin Demirovic ise kart cezalısı. Köln’de karşılaşma öncesi Mark Uth, Luca Waldschmidt, Luca Kilian ve Justin Diehl’in sakatlıkları devam ediyor.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Arne Maier, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Son 4 haftada 12 golle 12 puan toplamayı başaran Augsburg, milli ara dönüşü çok formda. Köln ise 6 maçtır puan kayıplarına engel olamazken, son 2 haftada kalesini 8 gole kapatamadı. Augsburg hücum etkisine devam ederek, sahasında  3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg iç sahada 1 puanla yetindi. Ev sahibi 18. dakikada 1-0’lık üstünlüğünü yakalarken, ilk yarı bitmeden skoru koruyamadı. İki takımda karşılıklı gollerle, sahadan 1’er puanla ayrıldı.