Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 02.04.2024

Trendyol Süper Lig’de Salı günü 4 maç var. Günün ilk maçında Çaykur Rizespor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

İstanbulspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 3.72, beraberlik 3.72, Çaykur Rizespor kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış.

İstanbulspor 9 Maçtır Kazanamıyor

İstanbulspor Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de yer almaları yüksek ihtimal diyebiliriz. Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Pendikspor’a 1-0 mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kazanamayan Sarı Siyahlılar bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Modestas Vorobjovas kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor Favori Taraf

Çaykur Rizespor Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada Gaziantep FK’yı konuk eden Karadeniz ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve önemli bir galibiyet aldı. Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren İlhan Palut’un öğrencileri bu hafta konuk olacağı İstanbulspor deplasmanında da favori taraf. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Benhur Keser’in sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Modestas Vorobjovas kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da Benhur Keser’in sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Babajide Akintola

İddaa Tahmini

İstanbulspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Mlli maç arasından önceki hafta Pendikspor’a konuk olan İstanbulspor rakibine 1-0 kaybetmişti. Süper Lig’de 9 maçtır kazanamayan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri son sırada. Çaykur Rizespor ise Avrupa umutlarını sürdürüyor. İç sahada konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1 ile geçen Karadeniz ekibinde moraller yerinde. İstanbulspor yokları oynuyor. Çaykur Rizespor’dan 3 puan beklentim var. Son sıradaki rakibini mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.07

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…