Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Ankaragücü Bahis Tahmini 02.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam diyor. Antalyaspor evinde, Ankaragücü’nü konuk edecek. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Antalyaspor galibiyetine 2.16, beraberlik tercihine 3.47, Ankaragücü galibiyetine ise 3.71 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş Deplasmanında Kazandılar

Antalyaspor Süper Lig’de milli araya 3 puan ile girmeyi başardı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Kırmızı Beyazlılar, Bünyamin Balcı ve Adam Buksa’nın attığı gollerle 2-1 kazanan Antalyaspor’da moraller yerinde. Son 3 haftada 2. galibiyetini alan Sergen Yalçın’ın öğrencileri Avrupa umutlarını da devam ettirme hedefinde. Bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek Antalyaspor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Antalyapsor’da Bünyamin Balcı’nın sakatlığı bulunuyor.

Ankaragücü 3 Puanı Kaptı

Ankaragücü Süper Lig’de uzun bir aradan sonar kazanmayı başardı. Kümede kalma mücadelesi veren Emre Belözoğlu’nun ekibi milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehir’i 2-1 ile geçmişti. Önemli bir 3 puan alan Ankaragücü’nün Süper Lig’de 7 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdiğini belirtelim. Düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Ankaragücü bu hafta Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Antalyaspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyapsor’da Bünyamin Balcı’nın sakatlığı bulunuyor. Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Antalyaspor Süper Lig’de son 3 haftada 2 galibiyet aldı. Beşiktaş deplasmanında 2-1 kazanan Sergen Yalçın’ın öğrencileri Avrupa umutlarını sürdürüyor. Ankaragüc2de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan aldılar. 7 maç aradan sonra kazanan Ankaragücü bu hafta Antalyaspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Antalyaspor maçın favorisi ama Ankaragücü’nün son haftalarda hücumdaki üretkenliği dikkat çekiyor. Gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…