Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Hatayspor İddaa Tahmini 02.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 11 maçtır kazanan Galatasaray iç sahada, Hatayspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray bugün Hatayspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.22, beraberlik tercihine 7.58, Hatayspor galibiyetine 14.83 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Galatasaray 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Galatasaray 11 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Mili maç arasından önceki hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar mücadeleden 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. Carlos Vinicius’un son dakika golüyle 3 puanı alan Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde lider konumda. Üst üste 11 maçtır kazanan Galatasaray bu hafta sonu Hatayspor’u konuk edecek. Galatasaray’ın bu sezon Süper Lig’de sadece 1 mağlubiyeti var ve tek mağlubiyetini de sezonun ilk yarısında Hatayspor deplasmanında almışlardı. Rams Park’ta müthiş bir seri yakalayan Galatasaray’ın Hatayspor karşısında da farklı kazanması bekleniyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı sürüyor.

Hatayspor Evinde Kazandı

Hatayspor bu sezon Süper Lig’de Galatasaray’ı mağlup edebilen tek takım konumunda. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-1 kazanmışlardı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Volkan Demirel’in ekibi son 2 maçından 4 puan çıkartarak kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Milli maç arasından önceki hafta Samsunspor’u 3-0 mağlup eden Hatayspor sezonun en kritik galibiyetlerinden birini aldı diyebiliriz. Bu hafta lider Galatasaray’a konuk olacak Hatayspor’da Kamil Ahmet Çörekçi’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray – Hatayspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı sürüyor. Hatayspor’da Kamil Ahmet Çörekçi’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Galatasaray’da galibiyet serisi sürüyor Süper Lig’de 11 maçtır kazanan Sarı Kırmızlılar milli araya Kasımpaşa galibiyeti ile girmişti. Rakibini 4-3 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Hatayspor ise son 2 haftadan 4 puan çıkarttı. Milli araya Samsunspor karşısında 3-0’lık galibiyet ile girdiler ve kümede kalma umutları devam etti. Rams Park’ta ise bu hafta lider Galatasaray karşısında işleri zor. Galatasaray farklı kazanarak liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…