Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Alanyaspor İddaa Tahmini 02.04.2024

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçını kazanan Alanyaspor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Zorlu mücadeleyi saat 20.30’da Ben Sports MAX 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Gaziantep FK ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.46, beraberlik 3.57, Alanyaspor kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.     

Gaziantep FK Düşme Hattında

Gaziantep FK Süper Lig’de küme düşme hattında yer alıyor. Kırmızı Siyahlılar milli maç arasından önceki hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldular ve mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Gaziantep FK haftayı puansız geçti. Yeni hocası Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları 2. maçta ilk yenilgilerini aldılar. Bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor Tek Golle Güldü

Alanyaspor Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Akdeniz ekibi milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor’u tek golle 1-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Oğuz Aydın’ın uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı alan Fatih Tekke’nin ekibi yenilmezlik serisini de 6 maça çıkartmış durumda. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından kümede kalma umutlarını iyice arttıran bir Alanyaspor var. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK – Alanyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Gaziantep FK milli araya Çaykur Rizespor mağlubiyeti ile girmişti. 1-0 öne geçtikleri maçta 3-1 kaybettiler ve moraller bozuk. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor ise son haftalarda çok formda. Kayserispor’u 1-0 ile geçen Fatih Tekke’nin ekibi üst üste 3. Galibiyetini aldı. Özellikle son haftalarda hücumda da müthiş bir üretkenlikleri var. Gollere yöneleceğim. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…