İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Wolverhampton Bahis Tahmini 02.04.2024

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçını kaybetmeyen Burnley iç sahada, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Burnley ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 2.85, beraberlik 3.70, Wolverhampton kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.     

Burnley 1 Puanı Kaptı 

Burnley son haftalarda puanlar almaya devam ediyor. Geçen hata sonu Chelsea deplasmanında kaybetmesi beklenen Burnley sürpriz bir beraberlik aldı ve mücadeleyi 2-2’lik beraberlik ile tamamladı. Üstelik 10 kişi kaldıkları maçtan 1 puan çıkartan Burnley’in son dakikalarda bir topu da direkten döndü. Vincent Kompany’nin öğrencileri son 3 haftada 5 puan toplayarak kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi Turf Moor’da Wolverhampton’ı konuk edecek Burnley’de Lorenz Assignon kart cezalısı. Aaron Ramsey, Lyle Foster ve Nathan Redmond ise sakat olan isimler. 

Wolverhampton Favori Taraf 

Wolverhampton Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta sonu Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olan Gary O’Neil’ın ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Avrupa yarışında kayıp yaşayan Wolverhampton son 3 haftada 2. Kez mağlubiyet almış oldu. Matheus Cunha’nın sakatlıktan dönmesiyle birlikte hücumda daha da güçleneceklerini düşünüyorum. Bu hafta içi Turf Moor’da Burnley’e konuk olacak Wolverhampton maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Craig Dawson ve Hwang Hee Chan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley – Wolverhampton Maç Bilgileri

Burnley – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Lorenz Assignon kart cezalısı. Aaron Ramsey, Lyle Foster ve Nathan Redmond ise sakat olan isimler. Wolverhampton’da Craig Dawson ve Hwang Hee Chan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

İddaa Tahmini

Burnley geçen hafta sonu Chelsea deplasmanından 1 puan ile döndü. 10 kişi kaldıkları maçta 2 kez geriye düşmeleri rağmen mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 3 haftadır kaybetmeyen Burnley moralli. Wolvehampton ise geçen hafta istediği sonucu alamadı. Aston Villa deplasmanında 2-0 kaybettiler. Son 3 haftada 2. kez kaybettiklerini belirtelim. Burnley son haftalarda hücumda üretken ama savunmada sorunlar devam ediyor. Turf Moor’da gollü bir maç bekliyorum. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…