İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Crystal Palace İddaa Tahmini 02.04.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplamanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.45’te Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

BournemouthCrystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 1.95, beraberlik 3.85, Crystal Palace kazanır ise 3.85 olarak açıklanmış.

Bournemouth Çıkışını Sürdürüyor 

Bournemouth Premier Lig’de geçen hafta sonu konuk ettiği Everton karşısında 3 puan almayı başardı. Dominic Solanke ve Sueamus Coleman’ın (kk) attığı gollerle 2-1 kazandı ve çıkışını devam ettirdi. Premier Lig’de son 4 haftada 10 puan toplayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibinde moraller yerinde. Özellikle son haftalarda da hücumda bir hayli üretken bir Bournemouth izliyoruz. Puanını 38 yapan Bournemouth düşme hattı ile aradaki puan farkını da iyice açmış durumda. Bu hafta Vitality’de Crystal Palace’ı konuk edecek Bourneouth’da Luis Sinisterra ve Marcos Senesi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace 3 Maçtır Kazanamıyor 

Crystal Palace Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Oliver Glasner’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 1 puan ile döndü. Öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Crystal Palace düşme hattının 8 puan önünde ama hala tam anlamıyla rahat bir konumda değiller. Üst üste 3 maçtır puan kaybeden Crystal Palace bu hafta Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Michael Olise, Cheick Doucoure ve Rob Holding’in sakatlıkları sürüyor. 

Bournemouth – Crystal Palace Maç Bilgileri

Bournemouth – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bourneouth’da Luis Sinisterra ve Marcos Senesi’nin sakatlıkları bulunuyor. Crystal Palace’da Michael Olise, Cheick Doucoure ve Rob Holding’in sakatlıkları sürüyor. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İdda Tahmini

Bournemouth Premier Lig’de son 4 maçtır kaybetmiyor Hafta sonu Vitality’de konuk ettiği Everton’ı 2-1 mağlup eden Andoni Sagarna’nın öğrencileri tekrardan çıkışa geçti. Son 4 haftada 10 puan topladılar ve bu hafta konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da favoriler. Crystal Palace hiç güven vermiyor. Geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında da 1-1 berabere kaldılar. Vitality’de Bournemouth favori. Formsuz Crystal Palace’ı mağlup ederek 3 puana ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…