İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Fulham Bahis Tahmini 02.04.2024

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Nottingham Forest evinde, Fulham ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da başlayacak mücadele Ben Connect sitesinden izlenebilecek.

Nottingham Forest ile Fulham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Nottingham Forest galibiyetine 2.60, beraberlik tercihine 3.50, Fulham galibiyetine ise 2.78 verildiğini görüyoruz.

Nottingham Forest Alt Sıralarda 

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Crystal Palace ile yenişemedi. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçta ikinci yarıda Chris Wood’un attığı golle 1-1 beraberlik ile tamamladılar. Nuno Espirito Santo’nun ekibi son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Premier Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Nottingham Forest düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta içi City Ground’da Fulham’ı konuk edecek Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor. 

Fulham 2 Puan Bıraktı 

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’ın konuğuydu. Son sıradaki rakibi karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. 3-1 geriye düştüğü maçta Boby Reid ve Rodrigo Muniz’in golleriyle durumu 3-3’e getiren ve 1 puan alan Fulham Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Marco Silva’nın öğrencileri bu hafta içi ise City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak. Fulham’ın sezonun ilk yarısında oynanan maçı 5-0 kazandığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı devam ediyor. 

Nottingham Forest – Fulham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor. Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı devam ediyor. 

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Nottingham Forest’ın galibiyet hasreti sürüyor. Geçen hafta Crystal Palece’ı konuk ettiler ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. 5 maçtır kazanamayan Nuno Espirito’nun ekibi bu hafta Fulham’ı konuk edecek. Fulham ise geçen hafta Sheffield United deplasmanında kazanamadı. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Son sıradaki rakibinden 3 gol yemeleri de düşündürücü. Taraf bahsi son derece riskli. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…